Inbraakdetectie

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat u de deur van uw woning dan wel uw pand ’s avonds met een gerust hart achter zich dichttrekt.

Met een alarmsysteem uw pand met een gerust hart achter u dicht gelaten.

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat u de deur van uw pand ’s avonds met een gerust hart achter zich dichttrekt. Wanneer er een poging tot inbraak wordt gedaan, registreert het alarmsysteem waar dit plaatsvindt en reageert het door middel van een signaal. Dit signaal kan bestaan uit een optische, akoestische of telematische melding of een combinatie hiervan en komt ook binnen bij de meldkamer, zodat er razendsnel kan worden gereageerd wanneer er een poging tot inbraak wordt gesignaleerd.

Hetzelfde alarmsysteem zorgt ervoor dat u zich veilig voelt in uw eigen huis.

U kunt dit alarmsysteem namelijk ook inschakelen wanneer uw zelf thuis bent, bijvoorbeeld ’s nachts. U heeft zelf volledige bewegingsvrijheid en door het bedieningsgemak en de hoge kwaliteit wordt de kans op vals alarm vrijwel tot nul gereduceerd. Doordat u het alarmsysteem met uw telefoon of zelfs door middel van biometrie (met bijvoorbeeld uw vingerafdruk of scan van de ogen) kunt bedienen, heeft u altijd de controle in eigen hand, ongeacht waar u bent.

Wanneer u zelf onraad signaleert, kunt u door middel van het alarmsysteem snel de benodigde hulp inroepen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Lockwell-Custos Security Systems BV

Lockwell-Custos Security Systems BV

Vogelkersberg 3 C, 3755 BN  Eemnes

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Lockwell-Custos Security Systems BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.