Intercom VVE met gsm doormelding

Het vervangen van een intercom systeem met doormelding naar gsm en toegangscontrole mogelijkheden, dat kan geheel door ons verzorgd worden. Ook aanpassen of vervangen van kozijn/brievenbussen/bellenplateau is voor ons geen probleem.

Geplaatst door: No Nonsens Beveiliging

Een gemiddeld intercom systeem in VVe's gaat gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar mee.

Daarna beginnen de storingen vaak met regelmaat te komen, beelden geluid worden slechter. In de meeste gevallen is het dan raadzaam om de gehele installatie te vernieuwen, soms alleen de produkten, soms ook met bekabeling.  

Om dit vast te stellen, komen wij bij intresse bij u langs , om te kijken wat het beste bij uw VVE past, ook zit hier een Demo bij inbegrepen. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Alles is vrijblijvend 

Het systeem wat wij plaatsen is modulair, u kunt dus zelf als VVe kiezen wat u wilt, drukknoppen op de buitenpost of toch liever een zoekscherm op naam of nummer. Een tagreader waarmee u de deur kunt openen, zelfs een vingerprint is mogenlijk. Een 2e camera boven de deur, alles kan. en dan is er ook nog de keuze of u buiten alles in RVS wilt of toch liever antraciet. Ook voor de binnenposten is er keuze zat, zwart of wit, een groter scherm of liever een luxer androidscherm? al deze schermen zijn uiteraard touch schermen om het zo gebruikers vriendelijk mogenlijk te houden

                                                   Klik hier voor Product catalogus

 

neem gerust contact met ons op voor vragen en mogenlijkheden

                                                    Klik hier voor vrijblijvend advies

 

Bedrijvengids Geplaatst door
No Nonsens Beveiliging

No Nonsens Beveiliging

Trombonestraat 12, 3208 SG  Spijkenisse

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.