Jarenlang zorgeloos dakplezier!

De Roofcheck verschaft u inzicht in de bestaande dakconstructie met de daarop toegepaste afwerking.Dit ter voorbereiding tot eventuele oppervlakte ontwikkeling van uw dak t.b.v. bijvoorbeeld energiedaken, groendaken, dakterrassen en leefdaken.

Geplaatst door: De Dakinnovator

 

De Roofcheck wordt uitgevoerd op basis van de volgende componenten:

  • Dakbedekking

    Dit betreft de waterdichte laag, de onderliggende isolatie en de drukweerstand. De levensduur van deze materialen t.o.v. de levensduur van het te plaatsen systeem.
  • Dakveiligheid (met name voor de zakelijke markt)

    Vanaf 2,5 meter hoogte zijn valbeveiliging voorzieningen verplicht voor de pandeigenaar. Zie wetboek; Woningwet artikel 1a, lid 1. Wanneer er geconstateerd wordt dat deze veiligheidsvoorzieningen niet aanwezig zijn, maar wel verplicht, moet er een RI&E rapport worden opgemaakt door een daartoe bevoegde partij.
  • Dakconstructie

    Onder de waterdichte laag, isolatie en eventuele ballast laag moet de dakconstructie sterk genoeg zijn voor het nieuw aan te brengen systeem, inclusief sneeuw- en water belasting. De tekening, berekening en bouwjaar zullen ons ter beschikking worden gesteld. Op basis van deze gegevens wordt een globale berekening uitgevoerd door een externe daartoe bevoegde partij.

Aan de hand van de bevindingen wordt er een inspectierapport opgemaakt. Heeft u interesse in een roofcheck voor uw platte dak? Neem dan contact op voor meer informatie of bel: 010 461 37 00.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van De Dakinnovator
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.