De Dakinnovator

De Dakinnovator

Huygensstraat 11, 2652 XK  Berkel en Rodenrijs

Over ons

Over De Dakinnovator

Dakdekkersbedrijf Dakinnovator BV uit Berkel en Rodenrijs heeft meer dan vijftwintig jaar ervaring in het maken, onderhouden en renoveren van platte daken. Het bedrijf realiseert met name in de regio Rotterdam Den Haag tal van bijzondere daken. Van daken voor wateropvang in de TU wijk van Delft en duurzame daken langs de kust, tot groendaken en brandwerende bitumen dakbedekking op uitbouwen van woningen.

Maar vooral voor het degelijke vakmanschap van het vervangen van dakbedekking, na-isoleren en onderhoud aan platte daken is Dakinnovator uw betrouwbare partner. CEO John van Putten kent de zorgen van VvE's. De onverwacht hoge kosten waarmee u geconfronteerd wordt bij jarenlang achterstallig onderhoud, de vragen over het isoleren van het dak en advies over mogelijkheden op het platte dak om het wooncomfort te verhogen. Dakinnovator ontwikkelde daarvoor de Roofcheck, een hulpmiddel dat u de zorgen om het onderhoud van uw dak uit handen neemt. Voor een klein bedrag per jaar zorgt Dakinnovator voor de jaarlijkse controle van uw dak en geeft het bedrijf een inschatting van de te maken kosten in de komende jaren.

Een uitgebreide Roofcheck geeft u inzicht in de mogelijkheden van uw dak. Een terras of daktuin toevoegen aan het pand verhoogt de waarde en het woonplezier van het gebouw. En misschien hebt u zelf ideeën die u op uw dak zou willen realiseren. Dakinnovator helpt u deze ideeën te verwezenlijken binnen de randvoorwaarden die de jarenlange ervaring van het bedrijf u voor zal houden.

Kijk op de website www.dakinnovator.nl, op facebook of op linkedin voor meer informatie over ons bedrijf.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.