DE BRANDVEILIGHEID KEURING OP ORDE?

Wanneer u voldoet aan de eisen van de wet is uw gebouw brandveilig. Toch? Dat is niet altijd het geval. Een gebouw dat voldoet aan de eisen is vooral gericht op de veiligheid van de mens en minder op het behoud van het pand.

Geplaatst door: Hoefnagels Safety Services

Achterstallig onderhoud of slechte kwaliteit van reparatie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de branddeuren niet meer naar behoren werken. Bij doelgericht onderhoud en keuringen blijft een gebouw in optimale brandveilige conditie. Dat wil u toch het liefst, mocht er brand uitbreken?

Focus Hoefnagels Safety Services
De reden van ons bestaan? Klanten van Hoefnagels Branddeuren hadden behoefte aan ontzorging op het gebied van onderhoud. De klant is koning; Hoefnagels Safety Services werd in het leven geroepen. Onze volledige focus richt zich daarom ook op het vakkundig ontzorgen van de klant op het gebied van onderhoud en keuringen. Heeft u een branddeur van een andere leverancier? Geen probleem. We nemen de deuren graag onder onze hoede.

Wat kunt u verwachten?
Doelgericht onderhoud & keuringen door de specialisten van Hoefnagels Safety Services:

  • Totale ontzorging van de brandwerende afscheidingen in uw gebouw.
  • Een specialist aan het roer: gecertificeerde servicemonteurs.
  • Elke 12 maanden wordt er een controle uitgevoerd (vaker bij een gebruiksdeur). Er wordt een reparatie ingepland voor een branddeur die niet voldoet.
  • Testen op bekwaamheid van de deur. De deur wordt ook gecontroleerd of deze bij 1000 graden blijft werken.
  • Altijd zorg voor een goede werking van uw branddeuren.
  • Jaarlijkse keuring plus registratie volgens de nieuwste wetgeving.
  • 24/7 storingsdienst: we zijn 24/7 bereikbaar

Met 130 jaar ervaring in het vak, controleren we brandveiligheid bij bedrijven als Schiphol, Ziggodome en BAM. Met trots mogen we onszelf Hofleverancier noemen.

Wilt u een completere dienstverlening? Probeer ons uit en profiteer nu vrijblijvend van 10% korting. Vraag het hier aan: Ja ik wil een keuring van Hoefnagels Safety Services.

Op 23, 24 en 25 januari 2019 staat Hoefnagels Safety Services samen met Alprokon en Protegu op de vakbeurs Facilitair & Gebouw beheer. Zien we u daar?

 

Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend en daarnaast zijn wij niet aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt in dit artikel kunnen zijn vermeld.

Bedrijvengids Geplaatst door
Hoefnagels Safety Services

Hoefnagels Safety Services

Zevenheuvelenweg 50, 5048 AN  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.