Kee Line valbeveiliging

Het Kee Line® horizontale vanglijnsysteem is ontworpen om werknemers bewegingsvrijheid op het dak te bieden terwijl ze te allen tijde veilig aan de vanglijn zijn bevestigd.

Geplaatst door: Gevaco B.V.

Het Kee Line horizontale kabelbeveiligingssysteem is ontworpen om bieden veilige toegang tot elk deel van een dak door door werknemers permanent aan het touw te binden en touw en kan vrij bewegen op het dak. op het dak. Het systeem gebruikt een 8 mm dik touw gemaakt van roestvrij staal. (V4A) Het maakt overspanningen mogelijk tot tot 12 m tussen de afzonderlijke palen en kan worden en kan gelijktijdig door maximaal drie gebruikers worden gebruikt.

Het Kee Line-systeem heeft een ingebouwde valdemper die de belasting bij een val voor zowel de gebruiker als het gebouw minimaliseert. Het ontwerp is geconfigureerd en getest voor gebruik op verschillende soorten daken, bijvoorbeeld felsdaken, foliedaken en metalen profielen. Kee Line gebruikt ofwel ankers voor oppervlaktebevestiging of een doorlopende verankering (POSTANKA) indien bevestiging aan de bouwconstructie de voorkeur geniet.
aan de structuur van het gebouw heeft de voorkeur. Bovendien is directe montage op beton, staal, baksteen of steen mogelijk, zowel voor horizontale als plafondtoepassing.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.gevaco.nl. U kunt onze verkoopafdeling bereiken per mail op: info@gevaco.nl of telefonisch op het nummer 085-0704791

Met vriendelijke groet,

Gevaco B.V.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gevaco B.V.

Gevaco B.V.

Doornhoek 3775, 5465 TA  Veghel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.