Gevaco

Gevaco

Doornhoek 3775, 5465 TA  Veghel

Over ons

Gevaco BV is onderdeel van de Kee Safety groep. De Kee Safety groep produceerd, levert en installeerd veiligheidssystemen voor werken op hoogte. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland, Amerika, Frankrijk, Polen en Engeland leveren wij betrouwbare veiligheidssystemen en oplossingen voor werken op hoogte. 

Mensen scheiden van gevaren is waar Gevaco voor staat. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Deze gedachte vertalen we door in alles wat we doen. Zo realiseren we samen met onze partners een veilige omgeving voor eenieder!Gevaco is onderdeel van de Kee Safety Group, de wereldwijd toonaangevende speler op de markt van valbeveiliging. Met het zeer brede leveringsprogramma van Kee Safety bieden wij u altijd de juiste oplossing! Uiteraard voldoen deze producten altijd aan de meest recente wettelijke eisen en normeringen. Onze medewerkers zijn ervaren professionals op het gebied van valbeveiliging en staan u graag te woord bij vragen.

De Kee Safety Group is wereldwijd een toonaangevende leverancier van valbeschermingsoplossingen, veiligheidsrelingsystemen en apparatuur voor veilige toegang bij werken op hoogte. Kee Safety biedt bedrijven wereldwijd veiligheidsoplossingen vanuit zijn kantoren in Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Polen, de Verenigde Staten, Canada, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore en China. 

Doordat Gevaco deel uitmaakt van de Kee Safety Group hebben we toegang tot een breder assortiment aan producten en technische expertise, waardoor we flexibeler zijn in ons aanbod aan oplossingen voor uw specifieke wensen. Gevaco heeft naast de producten vanuit het Kee Safety portfolio ook toegang tot de producten van tal van andere leveranciers. Doordat Gevaco op het gebied van valbeveiliging en veiligheid bij werken op hoogte een gerennomeerde naam in de markt is, kunnen wij u tevens nog voorzien van tal van producten die u voorheen ook via Gevaco kon afnemen.

Mensen van gevaar scheiden, zo eenvoudig is de filosofie van de Kee Safety Group.

Zoals u ziet is de wereldwijde slogan om het gevaar en mensen van elkaar te scheiden. Dit stralen wij uit in alles wat wij doen. Met deze slogan kunt u daarom altijd aan Gevaco denken, omdat wij alles zullen doen om voor u en uw mensen een veilige situatie te creëren.

Gevaco biedt een uitgebreid programma producten op het gebied van valbeveiliging, hiernaast bieden wij ook onafhankelijke inspectie en onderhoud aan van al uw valbeveiligingsproducten.

https://www.gevaco.nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.