Kegro's projectbureau renovatie

Uw behoefte, onze uitdaging!

Geplaatst door: Kegro Deuren

Renovatie, groot onderhoud en, in het geval van Kegro Deuren, het vervangen van deuren en ramen, brengt de bestaande woon of werkomgeving terug naar de maatstaven en bouwnormen van de huidige tijd. Zeker bij renovatie, is naast het bieden van een compleet assortiment deuren en ramen van ongeëvenaarde kwaliteit, duidelijk en deskundig advies dan ook cruciaal om de gewenste en vereiste prestaties te bereiken en te borgen. Dat is precies waarmee we bij Kegro Deuren met mooi werk het verschil maken, juist ook in de renovatiemarkt.

Kegro Deuren ontwikkelt en produceert renovatieoplossingen. Daarbij stopt ons werk niet bij het aanbieden van een deur of raam. Onze klanten krijgen bij ons meer dan een product. Dat komt, omdat de wensen van de klant kennen diep in ons dna geworteld is. Sinds 1974. Om tot een juiste keuze te komen hebben wij voorkeur voor het maken van een maatspecifieke aanbieding. Door vooraf, na overleg met de VVE, een bezoek te plegen aan het project en hiervan een uitgebreid schouwrapport te maken, worden direct de aandachtspunten bekeken en besproken. In de offerte staan de besproken details en geven wij een prijsopgave op maat. Hierdoor worden verrassingen voorkomen nadat de opdracht is verleend en zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen!

Hoe doen we dat?

Heeft u vragen/opmerkingen of wil u meer weten over onze Renovatieoplossingen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Bedrijvengids Geplaatst door
Kegro Deuren

Kegro Deuren

Industrieweg 25, 6562 AP  Groesbeek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.