Kegro Deuren

Kegro Deuren

Industrieweg 25, 6562 AP  Groesbeek

Over ons

De beste deuren én ramen maken. Waar nodig met oer-Hollands vakmanschap. Waar mogelijk gebruikmakend van automatisering en mechanisatie. En altijd met de beste procestechnologie. Daar doen we het voor bij Kegro Deuren. En met resultaat: al sinds 1974 zijn we dé deurenfabrikant van Nederland.

Renovatie, groot onderhoud en, in het geval van Kegro Deuren, het vervangen van deuren en ramen, brengt de bestaande woon- of werkomgeving terug naar de maatstaven en bouwnormen van de huidige tijd. Vakmanschap staat daarbij voorop, om panden duurzaam te verbeteren en toekomstbestendig te maken. Om dit mogelijk te maken, werkt de renovatiemarkt met materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm en bovendien concreet invulling geven aan iedere klantbehoefte. Zeker bij renovatie, is naast het bieden van een compleet assortiment deuren en ramen van ongeëvenaarde kwaliteit, duidelijk en deskundig advies dan ook cruciaal om de gewenste en vereiste prestaties te bereiken en te borgen. Dat is precies waarmee we bij Kegro Deuren met mooi werk het verschil maken, juist ook in de renovatiemarkt.

Kegro Deuren ontwikkelt en produceert nieuwbouw- en renovatieoplossingen. Daarbij stopt ons werk niet bij het aanbieden van een deur of raam. Onze klanten krijgen bij ons meer dan een product. Dat komt, omdat de wensen van de klant kennen diep in ons dna geworteld is. Sinds 1974. Om tot een juiste keuze te komen hebben wij voorkeur voor het maken van een maatspecifieke aanbieding. Door vooraf een bezoek te plegen aan het project en hiervan een uitgebreid schouwrapport te maken, worden direct de aandachtspunten bekeken en besproken. In de offerte staan de besproken details en geven wij een prijsopgave op maat. Hierdoor worden verrassingen voorkomen nadat de opdracht is verleend en zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen!

Bekijk hier onze brochure renovatie en groot onderhoud oplossingen.

Bij Kegro streven we naar perfectie, bij alles wat we doen. We werken continu aan het verbeteren van onze producten. Tot in het kleinste detail. Nieuwe productontwikkelingen worden aan de juiste maakbaarheid getoetst en ingepast in onze procestechnologie. Weten waar de markt in de toekomst om vraagt. En op tijd daarop inspelen. Dat is een belangrijk onderdeel van ons werk. Met reden. Kegro Deuren biedt maatwerk. Al jaren vertalen we de wensen van klanten in onze producten en dienstverlening: van de VVE, de architect, de aannemer en het bouwbedrijf, tot en met de woningcorporatie, de timmerfabrikant en alle andere partijen uit de bouwkolom. Om dit mogelijk te maken worden in ons laboratorium onze materialen en grondstoffen voortdurend aan allerlei tests onderworpen. De beste deuren maken we namelijk met de beste materialen. En met de beste mensen.

We zijn uiteraard aangesloten aangesloten bij het GND, de brancheorganisatie van deurenfabrikanten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deurenspecialisten staan u graag te woord!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.