Flakestrap Terrazzo

Wees geen dief van u eigen portemonnee. Geef uw appartement een enorme boost en kies voor de meest veelzijdige vorm van traprenovatie die er is.

Geplaatst door: Flakestrap

Traprenovatie en bekleden door FlakesTrap.nl

Maak kennis met de meest veelzijdige trapbekleding van dit moment. De Enssieg Groep maakt via Flakestrap.nl bekleding en renovatie van trappen toegankelijk en betaalbaar. De trappen van Enssieg hebben haar weg reeds gevonden in de utiliteitsbouw; scholen, ziekenhuizen, bedrijven en kantoren, maar ook voor VvE's / appartementencomplexen is een Flakestrap dé oplossing. De Flakestrap heeft zich daar waar duurzaamheid en gebruikersgemak vereist is, bewezen met een op maat gemaakte renovatie. Met de hoogwaardige en oersterke afwerking is het een genot in gebruik en een lust voor het oog. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een flakestrap, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring weten wij voor iedere klus een passende en efficiente oplossing.  

De Enssieg Groep bereikt met haar verschillende afdelingen de markten van industriële en design gietvloeren, bouwchemie, Doe Het Zelf-producten en trapbekleding. De Enssieg Groep gevestigd in de regio Tilburg (Noord-Brabant) bedient van hieruit de klanten in Nederland en België.

Trap bekleding in welgeteld 1 werkdag

Uw trap wordt binnen één werkdag bekleed met een innovatief systeem. Door het bekleden van uw trap met flakes, zal deze slijtvast, anti-allergisch, anti-slip en bovenal betaalbaar zijn. Door het diverse aantal mogelijkheden kunt u alle kanten op. Flakestrappen zijn geschikt voor nieuwbouwhuizen alsook voor renovatie vastgoed. Wilt u uw trap bekleden of renoveren met deze nieuwe duurzame trapbekleding? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Flakestrap

Flakestrap

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.