KPN-gebouw wordt appartementencomplex

Van kantoorgebouw tot appartementencomplex met veilige daktoegang.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op de plek waar in 1958 honderden PTT’ers een wachtlijst met achtduizend aanvragers voor telefoon wegwerken, staat binnenkort een pand met tweehonderd short stay-appartementen. Geveke Bouw uit Eelde is verantwoordelijk voor de transformatie die uit de pen van Architectenbureau Beauvast komt.

Het oude KPN-kantoorgebouw aan de Reitemakersrijge in Groningen wordt getransformeerd naar tweehonderd short stay appartementen voor buitenlandse studenten. In het pand komen ook horecavoorzieningen.

Voor de toegang tot het dak van het complex koos Beauvast voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Het dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin het luik wordt toegepast.

Gorter levert haar luiken bij voorkeur met eigen ontworpen klimmiddelen. De combinatie zorgt voor een optimaal veilige toegang tot het dak. Dit short stay-complex is uitgerust met een schaartrap. Deze schaartrap -en ook de ladders van Gorter- is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.