Ook Amadeiro rekent op Gorter

In Den Bosch werkt Janssen de Jong aan de realisatie van Amadeiro, een nieuw complex op de plek van het voormalige KPN-gebouw in het Zuidwalkwartier.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deze nieuwbouw zal bestaan uit een mix van appartementen en stadse gebouwen van hoge kwaliteit. Op het dak van het complex komt een zevental dakluiken van Gorter te liggen. Dankzij deze luiken zijn onderhoudsploegen zeker van een optimaal veilige dakopgang. 

Dit nieuwe stukje Bossche binnenstad bestaat straks uit 220 huurappartementen, moderne en hoogwaardige kantoorruimte en een ondergrondse parkeergarage voor 120 auto’s, bestemd voor de bewoners en de kantoorgebruikers. En de naam? Amadeiro is een verwijzing naar de gelijknamige Prins Carnaval van Oeteldonk, zoals Den Bosch tijdens carnaval wordt genoemd. 

De dakluiken van Gorter zijn voor dit project van enorme toegevoegde waarde. De specificaties van de producten zeggen genoeg:

RHT
Voor een veilige toetreding van het dak van Amadeiro is gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter. Met dit luik is een efficiënte toegang gegarandeerd en kan de onderhoudsploeg op een veilige wijze naar de werkplek. Het duurzame luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. En dat ligt geheel in lijn met de duurzaamheidsambitie van deze tijd.

RHTG
Het glazen dakluik van Gorter zorgt naast een veilige en praktische daktoegang ook voor een zee aan daglicht in de onderliggende ruimte. Hiermee is het RHTG-luik uiterst geschikt voor toepassing in appartementen met een dakterras of werk- en woonomgevingen met weinig ramen. 

In totaal leverde Gorter zeven dakluiken geschikt voor platte en licht hellende daken, vier schaartrappen en twee betegelde vloerluiken. 

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.