Kunststof palen en planken

Hoogwaardige en duurzame kunststof planken en palen verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. We leveren 100% gerecyclede massieve kunststof planken, palen en platen, met een zeer hoge levensduur.

Geplaatst door: Nedaplast

Topkwaliteit gerecycled kunststof planken

Leverbaar in diverse kleuren en maten. Voor 100% gemaakt uit gerecyclede kunststoffen. Deze planken nemen geen vocht op. Ze zijn nagenoeg zout, zuur en loogbestendig. Gerecycled kunststof planken van Nedaplast gaan een leven lang mee!  Deze palen en planken worden verwerkt tot een breed scala aan producten. Denk aan kunststof meubelen, bloembakken, banken, tafels, afvalbakken, schuttingen, beschoeiingen, vlonders, hekwerken, maar ook paardenstallen, stapmolens, blokhutten, balkons en tribunes zijn een kleine greep uit het brede scala aan mogelijkheden waarin kunststof een veel duurzamere oplossing is.

Op plaatsen waar hout vaak verrot vanwege vocht, is kunststof in veel gevallen een ideale vervanger. Het vergt weinig tot geen onderhoud, het hoeft niet te worden gebeitst geschilderd of anderszins te worden onderhouden met chemicalien, en u hebt er na aankoop lang plezier van, en geen extra werk of verborgen kosten. 

Kunststof kent echter ook enkele constructietechnische beperkingen. Wanneer u niet eerder met kunststof heeft gewerkt, kunt u met eventuele vragen bij ons terecht. 

Nedaplast_op_voorraad

Nieuwsgierig geworden ?  Bezoek onze webshop op https://www.nedaplast.com of bekijk meer afbeeldingen in ons fotoalbum op https://www.nedaplast.eu

Eventuele vragen kunt u aan ons kwijt in de webshop, door op de contact knop te klikken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Nedaplast

Nedaplast

Vlaskamp 2A, 9461 VB  Gieten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.