Nedaplast

Nedaplast

Vlaskamp 2A, 9461 VB  Gieten

Over ons

Wie zijn wij

Generieke informatie Nedaplast als organisatie, de markten waarin we ons bewegen, onze visie en motivatie, etc.
Nedaplast is opgericht in 2007 door zijn huidige eigenaren. Het bedrijf is gestart in Emmen, en in 2010 verhuisd naar een groter pand in Gieten, Drenthe. Nedaplast is primair een verkooporganisatie, gespecialiseerd in gerecycled kunststof en rubber en recycling kunststof producten. Wij zijn importeur / groothandel / distributeur van recycling kunststoffen, en vertegenwoordigen een aantal Europese fabrikanten van gerecycled kunststof binnen de Nederlandse markt. Daarnaast vertaalt Nedaplast vraagstukken uit de markt naar concrete oplossingen gemaakt van recycling kunststof. Nagenoeg alle producten binnen het gamma van Nedaplast worden geproduceerd uit gerecycled materiaal.

In alle activiteiten van Nedaplast heeft het thema milieubehoud steeds bijzondere aandacht gekregen. Nedaplast wenst dan ook een actieve rol te spelen in het kringloopproces dat bijdraagt tot het behoud van ons ecosysteem. Hergebruik en recycling zijn immers de toekomst. Met onze duidelijke en gespecialiseerde visie betreffende recycling producten onderscheiden we ons binnen de markten waarin we actief zijn.

Het Nedaplast gamma bestaat onder andere uit palen, planken, park & straatmeubilar, afvalbakken, bloembakken, maar ook zaken als speeltoestellen, valbescherming, stalinrichting, schuttingen, materialen voor grond weg en waterbouw of bijvoorbeeld maritieme toepassingen zijn vertegenwoordigd in het brede assortiment rubber en kunststofproducten.

Waar in het verleden meestal de professionele markt en overheden gebruik maakten van duurzame materialen, raakt dit steeds meer ingeburgerd. Vanaf 2012 kunt u dan ook als particuliere klant bij Nedaplast terecht. Niet alle producten binnen ons productgamma staan vermeld op de website. Indien u in onze webshop op zoek bent naar iets wat u niet kunt vinden, neem dan gerust telefonisch contact met ons op op nummer 0592-261926.

Contact

Voor onze contactgegevens klikt u hier

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.