Nedaplast

Nedaplast

Vlaskamp 2A, 9461 VB  Gieten

Over ons

Wie zijn wij

Nedaplast, opgericht in 2007, is een dynamische organisatie die actief is in verschillende markten.  Sinds 2010 zijn we gevestigd in Gieten, Drenthe. Nedaplast is importeur groothandel en distributeur van gerecyclede kunststoffen en vertegenwoordigd verschillende Europese fabrikanten op de Nederlandse markt. Daarnaast blinkt Nedaplast uit in het vertalen van marktvragen naar innovatieve oplossingen geproduceerd van gerecycled kunststof. Zo zijn al onze producten in ons assortiment gemaakt van gerecyclede materialen.

Bij Nedaplast hechten we veel belang aan milieubehoud in al onze activiteiten. We streven ernaar om actief bij te dragen aan de circulaire economie, die essentieel is voor het behoud van ons ecosysteem. Hergebruik en recycling zijn de sleutel tot een duurzame toekomst, en met onze duidelijke en gespecialiseerde kennis en visie op gerecyclede producten onderscheiden we ons in de markten waarin we actief zijn.

Het assortiment van Nedaplast omvat een breed scala aan producten, zoals palen, planken, park- en straatmeubilair, afvalbakken, bloembakken, maar ook stalinrichting, hekken, materialen voor grond-, weg- en waterbouw, en zelfs maritieme toepassingen. We breiden voortdurend ons diverse assortiment van rubber- en kunststofproducten uit en verbeteren deze.

Waar duurzame materialen in het verleden voornamelijk werden gebruikt door professionals en overheidsinstanties, wordt het gebruik ervan nu steeds algemener. Sinds 2012 bedient Nedaplast ook particuliere klanten. Houd er rekening mee dat niet alle producten uit ons assortiment vermeld staan op onze website. Als u een specifiek item niet kunt vinden in onze webshop, kunt u contact met ons opnemen via 0592-261926 voor verdere assistentie.

Contact

Voor onze contactgegevens klikt u hier

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.