Kwaliteit en service

Kenmerkend voor de producten die PAM levert zijn hoogwaardige kwaliteit, professionele aanleg en hoge service. Als specialist in galerijverhoging, ontwikkelen en produceren we alle producten zelf.

Kenmerkend voor de producten die PAM levert zijn hoogwaardige kwaliteit, professionele aanleg en hoge service.

Onze producten zijn goedgekeurd en voldoen aan de actuele kwaliteit- en veiligheidseisen.

Als kwaliteit en service, ook op lange termijn, belangrijk voor u zijn: PAM Galerij- en Balkonverhoging!

Tijdens de aanleg beperken we de overlast voor bewoners tot een minimum. We vertellen de mensen duidelijk wat we gaan doen en hoe lang het duurt. Een galerij tot 30 meter doen we in één dag, een balkon in een paar uur. Met u als opdrachtgever, spreken we de beoogde resultaten tot in detail door. Als u dat wilt, leggen we voor projecten eerst een proefstuk aan om de verhoging te beoordelen.

De voordelen van PAM voor u op een rij

 

  • Minimale overlast tijdens de aanlegwerkzaamheden
  • Aanleg verloopt snel en schoon
  • Kwaliteit en veiligheid zijn kenmerkend voor galerijverhoging van PAM
  • Alle materialen zijn gekeurd volgens de laatste eisen
  • Als specialist in galerijverhoging, ontwikkelen en produceren we alle producten zelf

 

Snel, schoon en veilig

De PAM Systeem Constructie is een zogenaamd ‘droog’ systeem: bewoners kunnen er direct overheen lopen en ze hebben geen last van natte of drogende lagen. Duurt het aanleggen langer dan één dag, dan laten we de galerij schoon achter aan het einde van de werkdag én leggen we een tijdelijke hellingbaan tussen de bestaande en de al opgehoogde vloer. De PAM Systeem Constructie, de diverse accessoires en de bekledingen voldoen aan alle geldende eisen van stroefheid, brandveiligheid en rookontwikkeling bij brand. We hebben dat o.a. door TNO laten onderzoeken. In alle productflyers vindt u aan welke vereisten het product precies voldoet. PAM staat voor klantvriendelijke oplossingen, veilig, geluiddempend en het voorkomen van uitglijden.

Reiniging en onderhoud

Om u tijdens de evensduur optimaal te laten genieten en te ontzorgen bieden wij ook reinigings- en onderhoudscontracten aan. Wij komen dan één keer per jaar reinigen en bij die gelegenheid repareren wij kleine gebreken, overigens zonder schuldvraag. Mochten wij grote gebreken constateren die buiten een garantie vallen (ongelukken of vandalisme) dan krijgt u van ons hiervan een rapportage. Zo hebt u altijd de zekerheid over een goede staat van onderhoud.

Garantie

Bij het leveren van hoogwaardige kwaliteit hoort uitstekende service. PAM biedt u minimaal 2 jaar volledige garantie op onze producten én diensten. Op veel producten zelfs 5 jaar garantie. Ook garantie tot 10 jaar is bespreekbaar! Afhankelijk van het product is dit een volledige garantie óf een afbouwende garantie.

Meer informatie?

Maak kennis met de expertise van PAM Galerij- en Balkonverhoging. Bel 0546 – 850 466 of mail ons voor direct antwoord op uw vraag. Ook een afspraak voor meer informatie over onze producten, werkwijze en service is snel gemaakt. Graag tot ziens!

https://www.pamalmelo.nl/nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

Postbus 800, 7600 AV  ALMELO

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.