Las Vegas armatuur, fraai en flexibel!

Door zijn compacte hoogte een uiterst elegant plafonnière. Fraai design met een klein streepje licht aan de zijkant. Met flexibele inzet voor diverse toepassingen aan de wand of tegen het plafond.

Geplaatst door: Spectrus licht & advies

De LAS Vegas is zowel vermogen instelbaar als lichtkleur instelbaar. Er kan dus gekozen worden uit een LED vermogen van 10-18 of 24Watt. De lichtkleur is instelbaar in het warme 3000Kelvin of het koelere 4000Kelvin. Zie voor uitgebreide productinformatie: Las Vegas. Tevens is het armatuur leverbaar met een sensor en of een noodunit.‎

De Las Vegas is in zijn geheel vervaardigd uit polycarbonaat en UV bestendig. Dit armatuur is vermogen en lichtkleur instelbaar. Zonder Noodunit IP54 maar met noodunit IP20. Dankzij een goede afscherming prettig licht zonder verblinding.
Lichtspreidingshoek 120 graden.

Dit armatuur is uitermate geschikt voor diverse VVE toepassingen zoals gangen, vide, parkeergarage, berging. Voorbeeld van een geschikt project: Voorbeeldproject.

‎Duurzaam in gebruik en een lange levensduur.

Het armatuur is gemakkelijk te monteren.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Spectrus licht & advies

Spectrus licht & advies

Teugseweg 25, 7418 AM  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.