LED verlichting voor VvE Asscherkwartier

De parkeergarage onder het appartementencomplex van VvE Asscherkwartier is nu volledig voorzien van LED verlichting. In de parkeergarage brandt de verlichting continu, dus door over te stappen op LED realiseert de Amsterdamse VvE enorme besparingen.

Geplaatst door: Saled

De parkeergarage onder het appartementencomplex van VvE Asscherkwartier is nu volledig voorzien van LED verlichting. In de parkeergarage brandt de verlichting continu, dus door over te stappen op LED realiseert de Amsterdamse VvE enorme besparingen. Hiernaast dragen ze bij aan een beter milieu omdat de uitstoot van CO2 en zwavel enorm gereduceerd wordt.

Dit was niet de eerste keer dat de vereniging Saled inschakelde voor nieuwe LED lampen. Door eerdere positieve ervaringen kozen ze ditmaal opnieuw voor Saled. De parkeergarage telt drie verdiepingen en er zijn 243 lampen vervangen door LED. Daarnaast zijn de noodunits ook vernieuwd. 

Door LED een besparing van 55% op de energierekening

In parkeergarages is het van belang dat er zowel overdag als ‘s nachts voldoende licht aanwezig is. Het energieverbruik ligt dus erg hoog en door LED kan er veel bezuinigd worden. Zo zijn de conventionele T5 tubes  vervangen door LED tubes. Met deze LED lampen gaat de VvE jaarlijks 55% besparen op de energierekening en reduceren ze de uitstoot van CO2 en zwavel met respectievelijk 35.000 kilogram en 26.000 gram. Hiermee verdient VvE Asscherkwartier de nieuwe LED verlichting al binnen één jaar volledig terug.

Voordelen LED verlichting voor parkeergarage 

Naast de hoge besparingen zijn er nog meer voordelen van LED te noemen. Veel parkeergarages zijn vaak nog onvoldoende verlicht, en de donkere gedeelten vormen een verhoogd risico voor de mensen die buiten de verlichte paden naar hun auto lopen. Door LED wordt de parkeergarage in één keer goed verlicht en is de kans op ongelukken aanzienlijk kleiner. Daarnaast heeft LED meer branduren dan conventionele verlichting, zo wordt er nog een extra bespaard op de aanschafkosten. 

Ook LED voor uw parkeergarage?

Wilt u ook LED lampen laten plaatsen in uw parkeergarage? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.  

Bedrijvengids Geplaatst door
Saled

Saled

Steenland 17, 3751 LA  Bunschoten-Spakenburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.