Licht uit. Besparing/veiligheid aan.

Kortere herfstdagen betekent vaker het licht aan. Althans, dat is wat veel mensen denken. Is het nodig? Nee. Sterker nog, het wordt er veiliger en goedkoper op als je het licht uit doet. Wees daarom deze herfst eens tegendraads en doe het licht in panden

Geplaatst door: Pre-Lite

Kortere herfstdagen betekent vaker het licht aan. Althans, dat is wat veel mensen denken. Is het nodig? Nee. Sterker nog, het wordt er veiliger en goedkoper op als je het licht uit doet. Wees daarom deze herfst eens tegendraads en doe het licht in panden wat vaker uit in plaats van aan. 

Licht uit. Besparing aan.  

Deze ligt voor de hand. Het licht uit doen bespaart fors op de energierekening en dat is zeker nu geen overbodige luxe. Natuurlijk laat je bewoners, bezoekers of collega’s niet in het donker zitten. Het gaat erom dat je het licht uitdoet als er niemand is. Daar is nog een wereld te winnen, zien wij dagelijks. Geldt dat ook voor jullie?   

Licht uit. Beveiliging aan.   

Deze klinkt misschien vreemd, maar je maakt het pand ook veiliger door het licht uit te doen. Zeker in parkeergarages, kelders en trappenhuizen is het niet de hele dag een komen en gaan van mensen. Het licht kan hier dus prima uit, maar als er iemand loopt wil je dat het licht zijn werk doet. Het geeft mensen die wel iets in het pand te zoeken hebben een veilig gevoel dat het licht aanspringt en hen volgt in een ruimte. Mensen die er niets te zoeken hebben, voelen zich hierdoor juist onveiliger. En dat is ook precies de bedoeling.   

Plan een bespaarscan 

Klaar om het dit najaar anders aan te pakken? Dat begint met een bespaarscan. Plan een afspraak in zodat wij kunnen doormeten hoeveel je kunt besparen op de energierekening. En hoeveel je kunt winnen aan veiligheid. Die energiescan is gratis. Neem contact op met Aad Koudijs via aad@prelite.nl of +31 6 53730173. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.