Liftkeuring: Veiligheid en Wetgeving

Periodieke liftkeuringen zijn cruciaal voor veiligheid in VvE's. TÜV NORD biedt betaalbare, wettelijk verplichte keuringen. Regelmatige controles garanderen veiligheid en naleving van wetgeving. Contacteer ons voor deskundig advies.

Geplaatst door: TÜV NORD Nederland BV

‎Belangrijk Nieuws voor Alle VvE's met 

Wist je dat een periodieke liftkeuring niet alleen wettelijk verplicht is maar ook essentieel voor de veiligheid binnen je gebouw? Elke anderhalf jaar moet jouw lift gekeurd worden om te zorgen dat alles veilig en in topconditie blijft. Dit omvat een grondige controle van onderhoud, veiligheidscomponenten en de algehele staat van de lift. En geen zorgen, wij bij TÜV NORD bieden onafhankelijke, objectieve keuringen om ervoor te zorgen dat jouw lift voldoet aan alle eisen en veiligheidsnormen.

Waarom is dit zo belangrijk?

Het garandeert de veiligheid van iedereen die de lift gebruikt en zorgt ervoor dat je lift voldoet aan de huidige wetgeving. Bovendien, bij grote aanpassingen aan je lift, zoals modernisering van het bestuurssysteem, is een herkeuring noodzakelijk.

Wat kost een liftkeuring?

Bij TÜV NORD Nederland kost een liftkeuring slechts €257,50 inclusief voorrijkosten ,-Omdat de lift elke achttien maanden gekeurd moet worden, moet de VVE jaarlijks ongeveer € 171,66 reserveren voor deze keuring.

Een kleine prijs voor een groot stuk gemoedsrust en veiligheid.

Heb je vragen over liftonderhoud of de keuringsprocedure? Onze specialisten staan klaar om je door het proces te leiden en alle vragen te beantwoorden. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en zorg ervoor dat jouw lift veilig en conform de wetgeving blijft. Telefoon 0499 - 339 500 

Voor meer informatie, bezoek onze website of stuur ons een bericht!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
TÜV NORD Nederland BV

TÜV NORD Nederland BV

Ekkersrijt 4401, 5692 DL  Son

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.