Maatwerk slagbomen als toegangscontrole

Slagbomen voor appartementencomplexen moeten niet alleen efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de specifieke behoeften van elk complex. En aangezien iedere situatie anders is, biedt maatwerk vaak de perfecte oplossing voor een naadloze toegang.

Geplaatst door: Eureka Access Solutions

Maatwerk slagboom-oplossing voor jouw situatie

Een maatwerk slagboom oplossing betekent dat er een slagboom is voor iedere unieke situatie. Of het nu gaat om enkele of dubbele slagbomen, Eureka Access Solutions kan deze speciaal configureren voor jouw complex. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. de lengtes van de slagboom, de stevigheid, eventuele add-ons en de integratie met bestaande systemen. Alles kan op maat gemaakt worden. Om te beginnen met de openingsmechanismen:

Openingsmechanismen voor slagbomen

Er zijn verschillende mechanismen om een slagboom te openen, denk aan handmatig, met een afstandsbediening of door middel van kentekenherkenning. Voor een uitgebreide uitleg over de manieren om slagbomen te openen, kun je terecht in ons artikel over ‘manieren van openen van een slagboom’ dat we eerder publiceerden op dit platform. Elk mechanisme biedt unieke voordelen en kan op maat worden gekozen voor jullie complex.

Extra maatwerk opties voor een slagboom

Naast het aanpassen van de basisfunctionaliteit van slagbomen, bieden maatwerkoplossingen nog meer mogelijkheden. Een belangrijke functie is de armverlichting, die ervoor zorgt dat de slagboom zichtbaar is in het donker. Dit verhoogt de veiligheid en voorkomt ongelukken. Er kan bij een slagboom ook een stoplicht worden geplaatsd voor extra beveiliging. Dit kan tevens helpen met het aansturen van verkeer, bijvoorbeeld als een slagboom wordt gebruikt voor in- en uitrijdend verkeer.

Daarnaast kunnen slagbomen worden uitgerust met een mechanische noodontgrendeling, zodat de slagboom bij stroomuitval eenvoudig handmatig kan worden geopend. Zo blijft toegang mogelijk in noodsituaties.

Voor situaties waar extra beveiliging nodig is, zoals in ondergrondse parkeergarages of afgesloten terreinen, kan een slagboom met een rok worden geïnstalleerd. Deze slagbomen zijn aan de onderzijde voorzien van een hekwerk dat tot op de grond reikt, waardoor toegang voor onbevoegden sterk wordt beperkt.

Wat betreft de armlengte; dit spreekt voor zich. Iedere entree is anders en moet daarom ingemeten worden. Daar hebben we onze eigen professionals voor, wij zorgen dat hij past.

Conclusie

Een maatwerk slagboom is essentieel voor effectieve en efficiënte toegangscontrole in appartementencomplexen. Bij Eureka Access Solutions kun je terecht voor een brede selectie aan modellen, kleuren en functies die volledig afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact op via eureka-as.nl om een maatwerkoplossing te vinden die bij jouw appartementencomplex past.

Bedrijvengids Geplaatst door
Eureka Access Solutions

Eureka Access Solutions

Industrieweg 14 H, 5753 PC  Deurne

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Eureka Access Solutions
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.