Massief eiken vloeren bij Trendvloeren

Bent u als appartementeigenaar op zoek naar een karakteristieke, massief eiken vloer? Bezoek dan Trendvloeren in Veghel of t ‘Goy (vlakbij Utrecht) om het uitgebreide assortiment massief eiken vloeren te bezichtigen.

Geplaatst door: Trend Vloeren

Massief eiken vloeren bij Trendvloeren

Bent u als appartementeigenaar op zoek naar een karakteristieke, massief eiken vloer? Bezoek dan Trendvloeren in Veghel of t ‘Goy (vlakbij Utrecht) om het uitgebreide assortiment massief eiken vloeren te bezichtigen. Bij Trendvloeren vindt u vele soorten eiken vloeren met verschillende uitstralingen. Zo is er keuze uit een Franse of Amerikaanse eiken vloer, oud eiken of een massieve of robuuste eiken vloer.

Een massief frans eiken vloer

Voor een eiken vloer wordt meestal Frans eiken gebruikt. Frans eiken komt in verschillende soorten: met veel en met weinig noesten, waardoor er een speelse of juist rustige look ontstaat. Onbehandeld heeft deze vloer een geelbruine tot cognackleurige tint. Het bijzondere karakter van een eiken vloer is echter vooral te danken aan de vlamtekening in het hout. Die vlamtekening ontstaat doordat de stam van de boom in de hoogte steeds smaller wordt en er steeds minder jaarringen in voorkomen. Als het hout vervolgens in de lengterichting, evenwijdig aan de as van de boomstam, wordt gezaagd, vormen de jaarringen een wonderlijk vlampatroon.

De eigenschappen van Frans eiken vloeren

Eikenhout is sterk en hard en beschadigt minder snel dan bijvoorbeeld grenenhout. Het hout dat voor de vloeren wordt gebruikt, heeft een betrekkelijk hoog looizuurgehalte. Looizuur houdt schimmelvorming tegen, maar zorgt er daarnaast ervoor dat het hout gerookt kan worden, iets wat bij wit Amerikaans eikenhout niet mogelijk is. Dit rookproces geeft het hout een warme, diepbruine kleur.

Waarom zou u kiezen voor een massief eiken vloer?

Ten eerste omdat u als appartement- of woningeigenaar met een massieve, eiken vloer ontzettend veel kanten uit. Afhankelijk van de smaak en de rest van het interieur, kan het hout op veel manieren bewerkt en afgewerkt worden: door middel van oliën, lakken, roken, logen, borstelen of waxen. Op die manier wordt de kleur en uitstraling van het hout beïnvloedt. Het tweede voordeel is dat een massief eiken vloer een leven lang kan meegaan; het materiaal is sterk en hard en kan daardoor prima opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. Dit maakt het een relatief goedkope vloerbedekking. 

De voordelen van een massief eiken vloer van Trendvloeren

Trendvloeren biedt zakelijke en particuliere inkopers een ruim assortiment massief eiken vloeren en parket.

  • Voordelen van massieve eiken vloeren zijn:
  • De veelzijdigheid, waardoor eiken bij elk interieur past
  • De bewerkbaarheid met onder andere olie, lak, rook en wax
  • De duurzaamheid. Eiken vloeren gaan een leven lang mee
  • De chique, karakteristieke uitstraling
  • Het aannemen van de omgevingstemperatuur, waardoor de vloer warm aanvoelt.

Assortiment massief eiken vloeren vlakbij Limburg en Utrecht

Ook het aanbod kleurschakeringen van de soorten massief eiken vloeren is groot. Zo zijn er vloeren verkrijgbaar in onder ander licht eiken en donker eiken. Daarnaast biedt Trendvloeren ook de moderne grijs eiken vloer, de massief eiken vloer of de eiken ondervloer.

Bezoek als particulier, aannemer of VVE eigenaar de winkel in ’t Goy of Veghel en bekijk samen met een medewerker de mogelijkheden voor uw nieuwe eiken vloer. De medewerkers geven graag advies en zoeken binnen ieder budget een massief eiken vloer die bij uw project, woning of vertrek past.

Bekijk alvast online ons aanbod eiken vloeren en maak een vrijblijvende afspraak bij één van onze vestigingen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Trend Vloeren

Trend Vloeren

Beusichemseweg 46B, 3997 MJ  't Goy

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.