Meer wooncomfort met een slim intercom..

Meer wooncomfort met een slim intercom systeem voor uw VvE

Bent u binnen uw VvE voor het intercom systeem? Dan bent u natuurlijk al blij als de intercom gewoon zijn werk doet. Tevens moet het praktisch zijn voor de bewoners van uw complex én zo nu en dan tegen een stootje kunnen. Is er toch iets aan de hand met uw systeem? Dan wilt u natuurlijk dat het snel opgelost wordt door een kundige partij. In dat geval bent u bij Vercoma aan het juiste adres. Onze mensen staan elke werkdag voor u klaar en kunnen u verwijzen naar één van onze partners voor het vinden en oplossen van een storing in een GOLMAR systeem.

Maakt u al gebruik van een intercom systeem van Vercoma?
Dan kunt u altijd op de service van één van onze partners rekenen. Of het nu gaat om een uitbreiding, een kleine reparatie of het vervangen van uw intercom VvE systeem: zij helpen u graag verder.

Is uw huidige intercom of video intercom systeem aan vervanging toe?
Dan onderzoekt u ongetwijfeld welk deurintercomsysteem het best bij uw complex past. Misschien hebben de bewoners specifieke wensen, zoals een touchscreen bij de entree of callforwarding van de oproep naar een mobiele telefoon of tablet. Kunt u wel wat advies gebruiken in uw zoektocht naar het ideale video intercom systeem of toegangscontrole systeem? Ons verkoopteam adviseert u graag via verkoop@vercoma.nl of bel naar 075-6217628

Bedrijvengids Geplaatst door
Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Rosbayerweg 41, 1521RW  WORMERVEER

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.