Nieuwe Kegro brand-en rookwerende deuren

Renovatie zonder aanpassingen in bestaand kozijn. Kegro levert en monteert gecertificeerde brandwerende nieuwe deuren in bestaande kozijnen!

Geplaatst door: Kegro Deuren

Kegro toont aan dat brandveiligheid en een mooi uiterlijk prima samengaan. De uitdaging was de beste brandwerende deuren te ontwerpen voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Maar dan wel zonder concessies te doen aan het design, het montagegemak en de functionaliteit van de deuren. Dat is gelukt. Zelfs het uitgebreide en kleurrijke assortiment dat u van Kegro gewend bent, hebben we moeiteloos in onze brandwerende deuren doorgetrokken. En belangrijk om te weten: ze voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese eisen voor brandveiligheid.

Een scala aan mogelijkheden

Kegro bedient de markt met een ruime keuze aan modellen en uitvoeringen die 30 of 60 minuten brandwerend zijn. U heeft de keuze uit vlakke deuren met een EW-30 of EW-60 classificatie voor houten kozijnen en massieve deuren met een EW-30 classificatie voor houten kozijnen. Beide types kunnen worden uitgevoerd met en zonder zij- of bovenlichten. Daarnaast beschikken wij over een keur aan designmodellen, waarbij er heel veel mogelijk is. Deuren die zijn uitgevoerd met een sierlijst, een designgroef, opdikkingen of een bossingpaneel. De mogelijkheden zijn legio. De details maken het verschil en zorgen ervoor dat de deuren visueel perfect aansluiten bij de oorspronkelijke bedoelingen van de architect.

Renovatie zonder aanpassingen in bestaand kozijn! 

Het grote voordeel van de nieuwe certificering van de Kegro Deuren, is dat de vereiste brandwerendheid wordt bereikt zonder dat er aanpassingen aan het houten kozijn nodig zijn. Dat komt omdat alle brandwerende voorzieningen in de deur zelf zijn opgenomen. Gevolg voor de bestaande bouw is dat de kozijnen niet meer opgedikt hoeven te worden, waardoor de vrije doorloop gewaarborgd is.

Bent u eigenaar van een bestaand gebouw dat brandveiliger gemaakt moet worden, dan kunt u met het certificaat van Kegro Deuren in de meeste gevallen toe met bestaande naaldhouten kozijnen en sponningen van 15mm hoogte, zonder aanpassingen te hoeven doen met doorgang verkleinende latten. Zo kunt u deuren en kozijnen toch 30 minuten brandwerend maken.

De brandwerende én isolerende deur

Uniek in zijn soort: onze 60-min brandwerende, isolerende, vlakke buitendeur. Deze voldoet niet alleen aan de EW-60 classificatie, maar heeft daarnaast ook een U-waarde van ca. 1,0 W/m²K. Deze 60mm dikke deur kan gewoon in een normale KVT 17mm sponning kozijn worden gehangen.

Strengere eisen rookverspreiding: wij adviseren u graag.

In de nieuwe voorwaarden voor de brand- en vluchtveiligheid van gebouwen zijn strengere eisen gesteld ten aanzien van rookverspreiding. Ze zijn afgestemd op de Europese classificatie Sa en S200. Woningtoegangsdeuren in woongebouwen moeten zowel bij nieuwbouw als verbouw hieraan voldoen. Daarnaast moeten al deze deuren zelfsluitend zijn en met een (vrijloop)deurdranger worden uitgevoerd. Meer informatie? We adviseren u graag.

Een aanbieding op maat

Naast de kwaliteit van onze deuren is er nog een reden om met Kegro in zee te gaan. Dat is de zekerheid dat het goedkomt. Elk project is bij ons strak geregisseerd. Bij aanvang doen wij u een aanbieding op maat. In deze offerte staan alle besproken details en een gedetailleerde prijsopgave. Dat voorkomt verrassingen. Vervolgens wordt het hele project volgens planning en tot in detail uitgevoerd. Tijdens de hele bouwfase staan wij u met raad en daad terzijde. Niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten.

De deuren worden onder GND-garantie geleverd, duidelijk herkenbaar door het extra label voor brandwerendheid.

Meer weten? Bel 024-3999555 voor onze specialisten op de verkoopafdeling of stuur een mail naar info@kegro.nl. Ga naar kegro.nl voor de technische datasheets van onze brand- en rook-werende modeluitvoeringen.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Kegro Deuren

Kegro Deuren

Industrieweg 25, 6562 AP  Groesbeek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.