En: zo bespaart uw VvE op de vaste lasten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Entree afsluitbaar gemaakt: wie betaalt mee?

 
 

Besparen op uw vaste lasten

VvECollectieven kijk verder dan uw energiecontract. Heeft uw VvE de juiste aansluitwaarde? Heeft u wel of geen recht heeft op teruggave energiebelasting. Inmiddels hebben duizenden VvE’s zich al aangesloten!

Ontdek de mogelijkheden voor uw VvE
 
 

Draadloze video intercom voor VvE

De video intercom van Openr is eenvoudig te bedienen waar je ook bent. Bezoekers zien en deuren openen doe je via een app op je telefoon of via een binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Zo pak je kalkaanslag aan

De prachtige nieuwe luxe appartementen in Parel aan de Schie vertoonden al snel lelijke kalkaanslag in de nieuwe badkamers. Bewoner Peter van Leeuwen ging op zoek naar de oplossing.

En hier kwam hij op uit
 
 

Schimmelprobleem weg – bewoners blij

Door een losgeslagen regenpijp ontstond een schimmelinvasie in 6 appartementen van een woningcorporatie. Polygon lost het probleem veilig en professioneel op en ontzorgt opdrachtgever en bewoners volledig.

Lees het hele verhaal
 
 

Inzicht in het energieverbruik van uw lift

Met EnergiePrestatieMetingen meten u het energieverbruik van lift. Ook kunt u zo aantonen of het energieverbruik in overeenstemming is met het aangewezen energielabel van de fabrikant.

Zo werkt het
 
 

Duurzame balkonafdichting

Voordat de bewoners van het New Norfolk appartementencomplexweer gebruik konden maken van hun balkons, diende het vloerveld eerst volledig gerenoveerd te worden.

Bekijk het project
 
 
CONTACT l OVERZICHT