Duurzame balkonafdichting New Norfolk

Op het voormalige Norfolkterrein in Den Haag - tussen de Kranenbrugweg en de Houtrustweg - is het New Norfolk appartementencomplex gesitueerd.

Geplaatst door: Triflex BV

De 152 sociale huurwoningen grenzen aan de prachtige Haagse kustlijn, maar staan ook direct in verbinding met de stad en vele andere voorzieningen.

Echter, voordat de bewoners weer gebruik konden maken van de balkons bij dit complex, diende het vloerveld eerst volledig gerenoveerd te worden. Door een foutieve productie in de prefab elementen van de betonnen balkonvloeren, moesten er namelijk rigoureuze aanpassingen worden gedaan om deze elementen weer op de juiste manier te kunnen monteren. Het element moest aan de bovenzijde worden opengemaakt en nadien afgedicht. Om uiteindelijk een egaal ogende balkonvloer te krijgen, diende het oppervlak in zijn geheel te worden voorzien van een ijzersterke en duurzame Triflex-vloerafwerking.

Betrouwbaar en duurzaam beschermd
Gezien de ligging van dit complex was het van belang dat de afwerking volledig bestand is tegen het zoutachtige klimaat en de inwerking hiervan. Er is daarom gekozen voor een gietvloersysteem dat het gehele oppervlak betrouwbaar en duurzaam beschermt. Het membraan zorgt voor een gegarandeerd waterdichte afwerking en is makkelijk te onderhouden. Ideaal is daarnaast dat ook bij lage temperaturen de uithardingstijd minimaal is, waardoor het mogelijk is om het systeem vrijwel het hele jaar aan te brengen. Daarnaast is het systeem in het vloerveld te combineren met een gewapend membraan, om zo de reparatieplekken in het prefabbeton af te kunnen dichten. Hiermee kan een waterdichte aansluiting worden gerealiseerd tegen de gevel. De dikte van het systeem zorgt er uiteindelijk voor dat de toegepaste membranen niet meer zichtbaar zijn in de eindafwerking. Door de vele kleurvariaties kan er naar hartenlust gecombineerd worden en door kwartszand in te strooien kunnen er niet alleen patronen of accenten worden aangebracht, maar zorgt dit tevens voor voldoende antislip.

De vloeren zijn naadloos afgedicht en waterdicht aangesloten. Tevens is het oppervlak voorzien van de gewenste kleur, wat het in zijn geheel een esthetisch eindresultaat geeft. De bewoners van New Norfolk kunnen vanaf hun balkon straks weer optimaal genieten van het mooie uitzicht tijdens de zonnige lentedagen!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.