Inzicht in je lift energieverbruik?

Wat verbruikt een lift aan energie? Maak het inzichtelijk en krijg inzicht in het energieverbruik.

Geplaatst door: Eurlicon

EPM: inzicht in energieverbruik

In 2023 moeten kantoorgebouwen minstens een label C en in 2030 label A bezitten. Woningbouwcorporaties zijn al jaren hard bezig met de vraag hoe zij ruim 2,4 miljoen huurwoningen gaan verduurzamen. In de agenda van Aedes 2020/2023 is afgesproken dat de hele corporatiesector in 2021 gemiddeld label B gaat realiseren.

EPM: inzicht in energieverbruik

Met de EnergiePrestatieMetingen meten we het energieverbruik en heeft u ook inzicht in het energieverbruik. Ook kunt u zo aantonen of het energieverbruik in overeenstemming is met het aangewezen energielabel van de fabrikant. Verder maakt u aantoonbaar welk positief effect de modernisering of revisiewerkzaamheden op het energieverbruik hebben gehad. De meting vindt plaatst op locatie en geldt voor liften, roltrappen, hellingbanen en rolpaden.

Doel EnergiePrestatieMetingen

U ontvangt een uitgebreide rapportage waarin we beschrijven hoe de metingen zijn uitgevoerd, de meetresultaten en een conclusie en advies bij het niet behalen van een zuinig energielabel (lager dan energielabel C).

De rapportage en certificaten ontvangt u digitaal. De energielabels sturen wij u toe per post.

U ontvangt een energielabel per installatie (voor liften geldt: A, B & C, voor roltrappen geldt: A+++, A++, A+, A, B, C), plus een certificaat per installatie.

Uitgebreide rapportage

Kijk snel op onze website en download gratis het stappenplan: Hoe komt u aan een beter energielabel

Hoe komt u aan een beter energielabel?

Bedrijvengids Geplaatst door
Eurlicon

Eurlicon

Postbus 36084, 1024 MB  AMSTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.