Nog steeds niet overgestapt op LED?

Goede verlichting is essentieel voor een veilige en prettige leefomgeving. Pas LED verlichting toe op galerijen, in gemeenschappelijke ruimtes, hallen en parkeergarages. U bespaart op onderhoud en vervangingskosten én u bespaart direct energie.

Geplaatst door: Inspirantie

Inspirantie vindt dat elke VvE zou moeten overstappen op LED verlichting. Als het gaat om besparing van energie en onderhoudskosten, dan is LED verlichting een no-brainer. Het zogenaamde ‘laaghangende fruit’ van de verduurzaming.

Het heldere en gelijkmatige licht van LED-verlichting vermindert bovendien schaduwen en verbetert het zicht. De overstap naar LED-verlichting geeft naast een veiligere leefomgeving ook verlaging van vervangingskosten door de langere levensduur van LED.

Wilt u meer weten over het toepassen van LED verlichting, en dan specifiek als het gaat om VvE’s? Wilt u weten wat de plek is van LED verlichting binnen het duurzame totaalplaatje? Wilt u weten hoe uw nog meer kunt besparen door uw LED verlichting te voeden met 100% groene stroom?

Meer weten? Neem dan contact op met Anton Sinke: anton.sinke@inspirantie.nl of 06-53180013.

Bedrijvengids Geplaatst door
Inspirantie

Inspirantie

Lange Voorhout 58 A-2, 2514 EG  Den Haag

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Inspirantie
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.