Onderhoud lift dakwagen en slagboom

Staveren Livenco is overkoepelend over meerdere installateur. Wij stellen het onderhoudsbedrijf voor die de installatie gaat onderhouden en waarvan wij garant staan dat ze het type installatie goed onderhouden. Al uw installaties onder één vlag.

Geplaatst door: Staveren & Livenco B.V

Als woningcorporatie, VvE of commerciële vastgoedeigenaar bent u verantwoordelijk voor het vlekkeloos functioneren van de installaties in uw gebouw(en). Maar het beheer van liften, gevelinstallaties, automatische deuren, slagbomen kost u vaak meer tijd en geld dan u lief is. Daarnaast heeft elke installateur weer een ander contactpersoon of telefoonnummer. U kunt bij Staveren Livenco al uw technische installaties onderbrengen en toch de diversiteit hebben van meerdere installateurs. U bent niet meer afhankelijk van één uitvoerende installateur, maar kunt tegelijk gebruik maken van meerdere installateurs, passend bij uw organisatie en wensen.

Wij nemen het volledige beheer en onderhoud van uw installaties over tegen lagere kosten en hogere service.

Hoe doen wij dit?

Door grootschalig in te kopen en tegelijk prijsafspraken te maken met diverse installateurs, hebben wij inkoopvoordeel die wij direct naar de eigenaar doorzetten, waardoor wij onze concurrentiepositie versterken. Staveren Livenco is overkoepelend over meerdere installateurs en hebben ook de contacten binnen de verschillende organisaties. Wij stellen de installateur voor die de installatie gaat onderhouden en waarvan wij garant staan dat ze het type installatie goed kunnen onderhouden. Dit is niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste voor uw installatie.

Staveren & Livenco B.V. is sinds 2010 actief in deze branche. Wij zijn een gespecialiseerd bureau met verstand van installaties en hebben jarenlange ervaring bij woningcorporaties, VvE’s , commerciële vastgoedeigenaren en zorginstellingen.

 Bent u op zoek naar een partner van uw installaties?

Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij ons vindt u namelijk alle kennis en kunde onder één dak. Met onze unieke werkwijze nemen wij u veel werk uit handen. Bovendien kunnen wij zo het serviceniveau verhogen en de exploitatie professionaliseren.

Nieuwe vormen van samenwerking

Wij stellen nieuwe vormen van samenwerking voor aan onze opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dit doen wij door de aanpak te professionaliseren en de risico’s naar keuze te verleggen. Wij maken efficiënt gebruik van de kennis en kunde van onze opdrachtnemers. Samen met u bepalen we de wijze waarop de uitvoering en de regiefunctie van onderhoudsactiviteiten geregeld kan worden. Dit is per klant verschillend. Wij kunnen een rol vervullen als adviseur of intermediair met marktpartijen, met of zonder overname van uw financiële risico.

De 7 zekerheden van Staveren Livenco:

  • Alle kennis en kunde onder één dak
  • Uw eigen klantenteam
  • Jarenlange ervaring en uitvoerige branchekennis
  • Eén aanspreekpunt voor advies en beheer van uw installaties: één contact en één contract
  • Nieuwe vormen van samenwerking om de exploitatietermijn te optimaliseren en de nut- noodzaak van werkzaamheden beoordelen
  • Onderhouds- en exploitatieplannen op maat, passend bij uw wensen en eisen
  • Heldere contracten: alle afspraken en doelstellingen duidelijk op een rij
  • Razendsnelle actie bij storingen en calamiteiten d.m.v. overkoepelend onderhoud: Wij staan 24/7 voor u klaar!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een verdere toelichting of maak direct een afspraak!

Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 489 8450 of mailen naar info@staverenlivenco.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Staveren & Livenco B.V

Staveren & Livenco B.V

Midwaystraat 5, 1339 NM  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.