Staveren & Livenco B.V

Staveren & Livenco B.V

Midwaystraat 5, 1339 NM  Almere

Over ons

Hoe het allemaal begon
Wanneer je jarenlange ervaring hebt binnen de liftbranche, ontstaan na verloop van tijd regelmatig ideeën over hoe zaken beter of anders kunnen. Ons viel vooral de stroperigheid van veel organisaties op; een doorn in het oog van hun klanten.
In veel organisaties is de werkdruk zo hoog, dat zij hun klanten niet de aandacht kunnen geven die zij verdienen. Dat komt ook doordat men vaak afhankelijk is van collega’s die misschien wel andere belangen hebben. Alles bij elkaar genomen zijn veel organisaties hierdoor niet in staat om écht succesvol te zijn.

Dat moet toch anders kunnen, vonden wij

Daarom hebben wij al die frustraties in kaart gebracht. We vroegen ons daarbij steeds weer af: “Wat zouden wij prettig vinden als we klant waren?”. Door antwoord te geven op deze simpele vraag is Staveren & Livenco ontstaan. Met een “No nonsense”-mentaliteit zijn we in 2010 aan de slag gegaan om die frustraties over liftinstallaties de wereld uit te helpen. Het blijkt een groot succes, waar inmiddels al vele klanten van profiteren.

Waar wij in geloven
Geen mooie praatjes, maar resultaten. Niet opgeven totdat je alles hebt gedaan om datgene te bereiken wat je een klant hebt beloofd, dat is waar wij in geloven. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat plezier in ons werk, doorzettingsvermogen en servicegerichtheid de sleutels zijn tot het succes van Staveren & Livenco.

Niet voor niets is ons motto: Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Kennis maken? Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer over ons weten? Bel of mail ons dan gerust voor een kennismakingsgesprek.U bent van harte welkom!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.