Online algemene leden vergadering

Online vergaderen ALV (Algemene Leden Vergadering) VvE kan nog wanneer iedereen hiermee instemt of wanneer dit is opgenomen in de splitsingsakte. Er wordt gewerkt aan een nieuwe wet!

‎Dankzij de speciale tijdelijke noodwetgeving die op 20 april 2020 in werking was getreden, hadden VvE’s de mogelijkheid online te vergaderen en besluiten te nemen.

Op dit moment kan er online vergaderd worden wanneer iedereen hiermee instemt of wanneer dit in de splitsingsakte is opgenomen.

Het ministerie werkt aan een nieuwe wet en dit komt uiteraard voort uit de positieve reacties ten aanzien van het online vergaderen. De opkomst is hoger en de mogelijkheid om waar dan ook een vergadering van de VvE bij te wonen is meer van deze tijd.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een geselecteerde partij en de online vergaderingen verlopen zo naar wens, dat de eigenaren van de door ons in beheer zijnde VvE’s en waar inmiddels digitaal is vergaderd, vrijwel unaniem de voorkeur geven aan deze manier van vergaderen in de toekomst.

Wilt u hier meer over weten, neem gerust contact met ons op.

https://www.swbouwadvies.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
SW Bouwadvies Vastgoedbeheer & VvE Beheer

SW Bouwadvies Vastgoedbeheer & VvE Beheer

Josef Israelslaan 85, 6813 JB  Arnhem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.