SW Bouwadvies en Vastgoedbeheer

SW Bouwadvies en Vastgoedbeheer

Josef Israelslaan 85 6813 JB  Arnhem

Over ons

Ruim 10 Jaar zijn wij aanbieder voor het complete beheer van uw Vereniging van Eigenaren (Deeldiensten zijn ook mogelijk!). het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) is tevens een veel gevraagde dienstverlening die wij bieden. Bekijk onze website voor meer informatie.

Onder onze dienstverlening kunnen onder andere de volgende taken vallen;

Administratie/ Boekhouding; alle inkomsten en uitgaven van de Vereniging verwerken/ administreren, het vervaardigen van een Balans, Exploitatierekening inclusief een duidelijke toelichting. Incasso van de VvE bijdragen. Administratieve afhandeling ten tijde van verkoop van een appartementsrecht.

Technisch beheer omvat het; inspecteren van het pand en het adviseren uitbrengen aan de vereniging, Offertes aanvragen voor (groot) onderhoud en na goedkeuring opdracht verstrekken namens de vereniging en toezicht houden op de uitvoering.

Wij hebben op verzoek van onze huidige klanten de ervaring van ons ingezet in een klantgerichte aanpak. Wij verrichten onze diensten voor zowel particuliere- als ook bedrijfsmatige Verenigingen van Eigenaren. Ook voor het VvE beheer van een vakantiepark kunt u bij ons terecht.

Een offerte is altijd maatwerk, de prijsvorming is onder andere afhankelijk van; het taken pakket, de omvang van de vereniging en de bouwkundige staat van het gebouw.
Benieuwd naar onze aanpak? Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Recente artikelen
Reacties
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.