Onze merken

Naast onze eigen productlijnen vertegenwoordigen wij o.a. de onderstaande merken.

Geplaatst door: EM Licht B.V.

‎Exclusieve vertegenwoordigen:

Kosnic

Leverancier van LED lampen, LED retrofit oplossingen en armaturen, Kosnic heeft een breed assortiment LED lampen oplossingen, EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de Kosnic producten.

Kosnic is in 2002 opgericht en richtte zich in eerste instantie op de vervangingsmarkt voor de standaard lichtbron/lampen middels eigen productlijnen in China, geleidelijk aan zijn ze zich eerst meer gaan richten op LED retrofit lichtbronnen en de laatste jaren breiden ze hun assortiment complete armaturen uit naar een leuk en volwaardig assortiment.
Voor het complete Kosnic assortiment kunt u het beste kijken op www.kosnic.com
Wij leveren alle producten van Kosnic.


Fox-Lux
Leverancier van LED noodverlichting, sensoren en noodsets, EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de Fox-Lux producten.
Fox-Lux is een relatief jong bedrijf maar heeft meer dan 25 jaar ervaring in de verlichting industrie en heeft ISO 9001 en ISO 14001 accreditaties en is lid van de Engelse Lighting Industry Association en ICEL.
Fox-lux heeft kwaliteit en service in een hoog vandaal staan.


EuLux
EuLux Illuminazione, leverancier van (LED)verlichting welke toepasbaar is in openbare ruimte, utiliteit en industrie, EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de EuLux producten.
Eulux is een in 2004 opgericht. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verlichtingsproducent/leverancier van formaat en heeft zich de laatste jaren gericht op LED verlichting met een hoge lumen/watt verhouding (160 lumen/watt en 200 lumen/watt). Naast hun uitgebreide LED straatverlichting assortiment (ook diverse LED solar uitvoeringen) hebben ze ook diverse andere productlijnen zoals LED high Bays en kantoor verlichting.
Met hun zeer ruime assortiment kan Eulux allerlei projecten voorzien van verlichting, van straatverlichting tot de industriële projecten.
Standaard zijn de meeste Eulux producten verkrijgbaar in 3000, 4000 en 5000K maar ook in 2200K (Amber t.v.v. de Sox lampen) en met groene LED's voor landelijke omgevingen. 4 of 5 jaar garantie is standaard bij Eulux.

Gemma Lighting
Gemma Lighting is in 2003 opgericht en zich heeft gefocust op alleen LED, met hun meer dan 15 jaar ervaring leveren zijn gedegen LED straatverlichting armaturen met 100.000+ uren en 3-5 jaar garantie.
EM Licht B.V. distribueert exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt de Gemma Lighting producten, wij leveren alle product uit hun assortiment, op www.gemmalighting.com vind u alle producten, heeft u interesse in hun producten dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen.


Liteplan
Van het Engelse bedrijf Liteplan verkopen/distribueren wij alle producten.
Liteplan is sinds jaren actief op de markt met noodsets voor fluorescentie lampen en LED oplossingen, naast noodsets verkopen zij ook een assortiment noodverlichting armaturen.


Van onderstaande merken leveren wij alle producten (waarvan sommige producten exclusief):

DW Windsor
DW Windsor is ruim 40 jaar geleden opgericht en een begrip in het Verenigd Koningrijk. Met hun toonaangevende straatverlichting en verlichtingsoplossingen staan zij bekend om hun kwaliteit en kennis.
Sinds 2016 heeft DW Windsor de nieuwe Kirium Pro, Sofia 1 en Sofia 2 serie geïntroduceerd met 100.000+ branduren en 5 jaar garantie (ook 10 jaar garantie is mogelijk), hiermee staan zij stevig achter hun producten en is dit een gedegen bewezen leverancier van straatverlichting.
De Sky ESK1, ESK2, ESK3, ESK4, ESK5 en ESK6 armaturen vertegenwoordigen wij exclusief voor Nederland en België.

 

Petrel EX / ATEX armaturen
Petrel is al sinds jaren een begrip op het gebied van ATEX (explosieveilige) verlichting. Met hun brede assortiment ATEX verlichting in TL en LED kunt u deze producten zeer goed gebruiken in de offshore industrie, petrochemie en andere locaties daar waar ATEX armaturen vereist worden.


Ansell Lighting armaturen
Van Ansell Lighting kunnen we ook alle armaturen leveren, Ansell Lighting levert o.a. noodverlichting, opbouwarmaturen, inbouwarmaturen, straatverlichting en nog vele anderen soorten.

https://www.emlicht.nl/service/

 

Bedrijvengids Geplaatst door
EM Licht B.V.

EM Licht B.V.

Florijnstraat 20, 4879AH  Etten-Leur

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.