EM Licht B.V.

EM Licht B.V.

Florijnstraat 20, 4879AH  Etten-Leur

Over ons

EM Licht B.V.® fabrikant en distributeur van LED verlichting.

Wij zijn leverancier van o.a. LED verlichting, noodverlichting, straatverlichting, atex (Explosie-veilige EX) ledverlichting, noodverlichtingscomponenten, LED modules (ook met nood en/of bewegingssensor) en LED lichtbronnen (o.a. voor PLS, PLC, PLQ, T5 mini en T8).

Naast onze eigen merk verlichtingslijn vertegenwoordigen wij onder andere exclusief de volgende merken: Kosnic, Fox-Lux, Eulux, Liteplan en Gemma Lighting
Daarnaast leveren wij ook alle producten van: DW Windsor (Sky) en Petrel (sommige producten van deze merken exclusief)

EM Licht B.V.® produceert en levert onder de merknaam 4MLUX (formorelux) zijn eigen verlichtingslijn en onderscheid hierin diverse categorie zoals LED armaturen gebaseerd op éénvoudig uitwisselbare LED PLQ, LED TL of LED PLS techniek met 30.000-40.000 branduren en 3 jaar garantie, Base-line serie met 40.000+ branduren en 3 jaar garantie, Pro serie met 70.000+ branduren en 4 jaar garantie en de Pro+ serie met 100.000+ en 4 of 5 jaar garantie.
De 4MLUX producten zijn circulair en voorbereid op uitwisselbaarheid in de toekomst, ze zijn modulair opgebouwd, onderdelen zijn dan ook los verkrijgbaar.

Diverse series worden door EM Licht B.V.® zelf geproduceerd te Etten-Leur en zijn Made In Holland LED producten.

Indien u meerdere stuks nodig heeft kunt u ook hiervoor eerst een offerte aanvragen via de website, u kunt dit éénvoudig doen door een product toe te voegen aan het "offerte mandje".

Ook voor retrofit alternatieve LED modules kunt bij ons terecht, wij zijn fabrikant/leverancier en kunnen voor vele producte alternatieve energiezuinig LED modules maken, ook op basis van LED PLS en LED DD (PLQ) techniek (plug&play uitwisselbaar), informeer naar de mogelijkheden.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.