Optimaal Liftonderhoud

Regelmatig onderhoud bij W2 Lifttechniek is essentieel voor een optimale werking van uw liftinstallatie, het voorkomt onverwachte storingen en hoge kosten door verwaarlozing.Wij zijn er om u te helpen met al uw vragen over lifttechniek.

Geplaatst door: w2 lifttechniek

Bij W2 Lifttechniek stellen wij veiligheid en kwaliteit altijd voorop.

Met onze jarenlange ervaring in de lifttechniek bieden wij een breed scala van diensten aan.U kunt op ons rekenen voor een oplossing die perfect past bij uw situatie. Een stilstaande lift kan voor veel ergernis zorgen. Optimaal onderhoud en tijdig moderniseren kunnen bijdragen aan een tevreden gevoel onder huurders en gebruikers. Tevens werkt dit kostenbesparend door grote problemen voor te zijn.

Denk hierbij aan moderne besturingen die lage ruststromen gebruiken bij stilstand en die tijdens bedrijf economisch omgaan met de opgenomen energie. Dit kan bijvoorbeeld door het gewicht in de kooi te meten. Met deze informatie zal de installatie alleen de benodigde stroom gebruiken.

Nieuwsgierig geworden? We horen u graag.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
w2 lifttechniek

w2 lifttechniek

Gladiolenlaan 47a, 1764 HZ  Breezand

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Gerard Pothoven
2 weken geleden
Wij hebben onze lift na 22 jaar laten renoveren door W2 lifttechniek vanwege vele storingen. De prijs was voor ons aantrekkelijk. Alle werkzaamheden zijn binnen de geplande tijd verricht en wij hebben nu een gemoderniseerde lift zonder storingen.
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.