Gorter Platdakvenster

veel lichtinval en een veilige daktoegang

Geplaatst door: Gorter Group bv

‎Platdakvensters ook wel platdakraam genoemd bieden niet alleen daglicht en ventilatie, maar ook esthetische en functionele voordelen voor toepassingen in zowel residentiële als commerciële gebouwen. Met uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en robuuste constructie vormen ze het ideale alternatief voor traditionele lichtkoepels, waarbij ze uitgevoerd als glazen dakluik ook mogelijkheden voor een daktoegang bieden.

 Voordelen van Gorter daktoegang

  • Energie-efficiënt
    De gehele constructie is thermisch onderbroken. Dit zorgt samen met het HR+++ glas voor een zeer goede isolatie en een behaaglijk klimaat in de onderliggende ruimte. Bovendien is het glas voorzien van een warmtereflecterende coating waarmee de warmteregulatie zowel zomers als ‘s winters nog beter verloopt.
  • Maximale lichtdoorlating en bescherming
    Het Gorter® glazen dakluik met zijn grote oppervlak zorgt voor maximale lichtdoorlating, maar het zorgt ook voor een 100% filtering van het binnenkomend UV-licht waardoor meubilair en andere items in de onderliggende worden beschermd. Daarnaast is het glas doorvalveilig en inbraakwerend.
  • Ventilatie met eventuele daktoegang
    Standaard is het Gorter® glazen dakluik voorzien van twee krachtige elektromotoren waarmee het voor ventilatiedoeleinden geopend kan worden. De opening is traploos waardoor u iedere ventilatiestand kunt kiezen. Combineert u het dakluik als platdakvenster met een Gorter vaste trap dan kunt u het geheel ook gebruiken voor een volledige veilige daktoegang.

Verschillende uitvoeringen

Het Gorter platdakvensters uitgevoerd als glazen dakluik is leverbaar in vier maatvoeringen variërend van 1000 x 1500 mm tot 900 x 3000mm. Ook zijn de platdakvensters in verschillende uitvoeringen leverbaar met een Gorter vaste trap voor een veilige en gecertificeerde daktoegang.

Installatie en onderhoud van Gorter platdakvensters

De platdakvensters van Gorter zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 5°. Ze kunnen geplaatst worden op zowel bestaande en nieuwe daken. De glasplaat is onder een hoek geplaatst waardoor het water eraf loopt en het platdakvenster hiermee zelfreinigend is. Meer informatie over de plaatsing en het onderhoud leest u in de handleiding of bekijk onze pagina over de installatie van een dakluik.

Architecteninformatie: bestekteksten en REVIT-tekeningen                 

Klaar om ook een Gorter glazen dakluik op te nemen in uw bestek of ontwerp? Als architect kunt u op de Gorter website eenvoudig bestekteksten, BIM (Revit), AUTOCAD en PDF-tekeningen downloaden.

Meer weten over de Gorter platdakvensters en platdakraam oplossingen?Op de volgende pagina vindt u meer informatie over de Gorter platdakraamoplossingen. Bekijk al onze CE(ETA) gecertificeerde dakluikopties op onze dakluiken overzichtspagina. Ook kunt u direct contact opnemen met en Gorter adviseur of online een offerte aanvragen.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.