Extreem isolerend dakluik voor VSO

Met dakluiken realiseer je toegang tot het dakterras of daktuin, toegang tot de installaties op scholen, maar ook ventilatie en naar wens lichtinval (met een glazen dakluik).

Geplaatst door: Gorter Group bv

Een dakluik is als een deur in je dak waarmee je, in combinatie met een ladder, vaste trap of schaartrap, verzekerd bent van een optimaal veilige toegang. Maar hoe zit het met de isolatie van het geheel?

Isolerend dakluik
Met het RHTEP-dakluik speelt Gorter volledig in op zowel veiligheidseisen als de eisen vanuit BENG. Het luik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik. Met een Uw = 0,198 W/(m².K) komt de isolatiewaarde ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken. Gorter begrijpt dat het dakluik een integraal onderdeel is van veel daken en dat het derhalve moet bijdragen aan de totale isolatie. 

Totaaloplossing
De totale isolatiewaarde van het dak wordt niet alleen bepaald door de constructie en dakplaten, maar ook onderdelen zoals dakluiken, afvoeren, roosters en lichtstraten. Reden genoeg voor Architectenbureau LKSVDD om voor het RHTEP-dakluik van Gorter te kiezen. Zo kan het bureau zowel een veilige daktoegang als een ongekende isolatiewaarde voor de VSO-school in Hoorn garanderen.

Gorter Dakluiken 

  • Energiebesparend
  • Thermisch onderbroken constructie
  •  Leverbaar compleet met klimmiddelen
  • Beschikbare maten: 700 x 1400 mm en 1000 x 1500 mm 


Meer informatie: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.