QUALEDY LED T5 Noodverlichting

QUALEDY® is een geregistreerd handelsmerk voor hoge kwaliteit LED lampen en wordt door een geselecteerde groep distributeurs verkocht.

Geplaatst door: MEIPOS LED verlichting

Met de zelf ontwikkelde QUALEDY LED Noodverlichting buis kunt u moeiteloos elke T5-armatuur omtoveren tot noodverlichting! Deze LED TL-buis (T5) is uitgerust met een geïntegreerde driver en noodaccu, waardoor het installatieproces een fluitje van een cent is. Zeg vaarwel tegen complexe ombouwprojecten en verwelkom een alles-in-één oplossing die uw verlichtingssysteem naar een hoger niveau tilt.

 

Betrouwbare werking in elke situatie

De QUALEDY LED Noodverlichting buis biedt twee werkmodi om aan uw behoeften te voldoen:

  • Continu (positie A): de lamp brand continu en de accu wordt opgeladen. Bij het uitvallen van de stroom gaat de lamp over op de accuvoeding en brand als noodverlichting.
  • Niet-continu (positie B): de lamp is uitgeschakeld en de accu wordt opgeladen. Bij het uitvallen van de stroom gaat de lamp over op de accuvoeding en brand als noodverlichting.

Gebruiksvriendelijk en veilig

De QUALEDY LED Noodverlichting buis is niet alleen gemakkelijk te installeren, maar ook veilig in gebruik. Wanneer de lamp is aangesloten op het lichtnet, wordt de accu automatisch opgeladen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over handmatig opladen. Het indicatielampje geeft duidelijk de laadstatus weer – rood tijdens het opladen en groen wanneer de accu volledig is opgeladen. Zo kunt u altijd met een gerust hart vertrouwen op de functionaliteit van uw noodverlichtingssysteem. En mocht de buis na verloop van tijd defect raken, dan is de buis binnen 5 minuten vervangen en weer klaar voor gebruik!

Automatische zelftest voor gemoedsrust

De QUALEDY LED Noodverlichting buis is voorzien van een automatische zelftestfunctie die elke 30 dagen wordt geactiveerd. Deze zelftest schakelt automatisch naar de noodstatus om te controleren of de noodfunctie normaal functioneert. Met deze ingebouwde veiligheidsfunctie kunt u erop vertrouwen dat uw noodverlichtingssysteem altijd klaar is om te presteren wanneer dat nodig is. De normale noodtijd van 150 minuten zorgt ervoor dat uw ruimte voldoende verlicht blijft tijdens een noodsituatie.

Nieuwsgierig geworden? Bel direct met 0513-210111 of stuur een email naar info@qualedy.nl

LED T5 Noodverlichting in biobased galerij armatuur op het plafond
Bedrijvengids Geplaatst door
MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting

De Ynfeart 7-208, 8447GM  Heerenveen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van MEIPOS LED verlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.