Quickscan brandveiligheidsinspectie

Deap Bouwvisie introduceert een Quickscantool voor het controleren van de brandveiligheid in gebouwen. Modern inspectiesysteem maakt het controleren van de brandveiligheid eenvoudiger, sneller en betaalbaarder.

Geplaatst door: Deap Bouwvisie

Deap Bouwvisie introduceerde onlangs een zelf ontwikkelde Quickscantool om brandveiligheidsinspecties in woningen en gebouwen op een eenvoudige en snellere manier uit te kunnen voeren.

Sluit aan op huidige behoefte gebouweigenaren
Bijna iedere dag breekt er een brand uit in een gebouw. Voor gebouweigenaren wordt het steeds belangrijker om de brandveiligheidsrisico’s van hun pand in kaart te hebben, sterker nog ook verzekeraars eisen dit. Het periodiek controleren of brandwerende doorvoeringen, brandkleppen, brandblussers, vluchtroutes in het gebouw nog steeds voldoen aan de wettelijke eisen na bijvoorbeeld een verbouwing of aanpassing is een must voor een brandveilig gebouw.Het idee om de tool te ontwikkelen ontstond naar aanleiding van de behoefte vanuit diverse gebouweigenaren om zonder al te hoge kosten de brandveiligheidsrisico’s in hun pand te kunnen laten controleren. Deap bouwvisie is in dit gat gesprongen door dit nieuwe inspectiesysteem te ontwikkelen.

Efficiënter door vernieuwde app
Waar inspecteurs op basis van de traditionele inspectiemethode met behulp van een fotocamera en uitgeprinte bouwtekening hun inspectie moesten uitvoeren en na de inspectie achter de PC hun rapport handmatig uitwerkten, biedt de tool nu een efficiëntere manier aan voor dit hele proces.
Met het nieuwe inspectiesysteem van Deap Bouwvisie kunnen bouwkundige plattegronden en brandcompartimenten van het gebouw in de app geïntegreerd worden. Inspecteurs kunnen met de tool tijdens de inspectie direct een fotorapportage maken, waardoor de opdrachtgever in een korte tijd een uitdraai heeft van de aandachtspunten en tevens een hersteladvies ontvangt.

Inmiddels is de Quickscantool gebruikt tijdens diverse inspecties en de opdrachtgevers zijn zeer te spreken over de snelheid, kwaliteit van de inspectie en relatief lage kosten die dit systeem hen biedt.

Meer informatie: Deap Bouwvisie, tel. 020-7910290, www.deapbv.nl, info@deapbv.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Deap Bouwvisie

Deap Bouwvisie

Gyroscoopweg 25, 1042AC  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.