Ravage door huiszwam - Van Lierop

Verwoestende Huiszwam verwijderd tezamen met de sporen en schimmeldraden om definitief verlost te zijn van deze zwam.

Geplaatst door: Van Lierop

Deze verwoestende huiszwam kwam onze Technisch adviseur tegen in het plafond in Haarlem, tijdens zijn inspectie. Het inademen van de schimmelsporen die de huiszwam verspreidt, kan leiden tot klachten met de ademhaling en problemen met de luchtwegen. Snel ingrijpen is noodzakelijk. Deze huiszwam kan wel tot 10 cm per week groeien en groeit gemakkelijk over grote afstand, door bouwmuren en naar naastgelegen ruimten. Kortom, de huiszwam kan verantwoordelijk zijn voor een enorme ravage.

Naast het verwijderen van het vruchtlichaam vernietigt Van Lierop de sporen en schimmeldraden. Dit houdt ook in dat wij aangetast metsel- en houtwerk en zones rond de aangetaste materialen verwijderen. Ten slotte volgt een professionele behandeling met een zwamdodend middel. Zowel de vruchtlichamen als schimmeldraden worden hier grondig aangepakt om definitief van deze plaaggeest verlost te zijn.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Lierop

Van Lierop

Koperweg 31, 2401 LH  ALPHEN A/D RIJN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.