RHT-duo op STACK

Nog even en dan verrijst op de Müllerpier in Rotterdam gebouw STACK, opgebouwd uit gestapelde blokken. Het gebouw biedt ruimte aan ruime eengezinswoningen met tuin, fraaie overhoekse appartementen met ruime balkons of terrassen en luxe penthouses.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De kubusachtige blokken lijken boven elkaar te zweven en geven het gebouw een bijzondere look. De grote ramen bieden een spectaculair uitzicht op de Maas, de haven, het park en de stad.

Met de start bouw van STACK is de gebiedsontwikkeling Müllerpier in Rotterdam bijna voltooid. De pier transformeerde in de laatste twee decennia van haven- naar populair woongebied. Op het dak van STACK heeft Conix RDBM Architects twee dakluiken van Gorter ingetekend. Een voorstel waarmee onderhoudsploegen van de daar aanwezige installaties optimaal veilig het dak kunnen betreden. 

RHT draagt bij aan duurzaamheidsambitie
Het spreekt voor zich dat in dit project de bekende duurzaamheidsambities een rol spelen. Daar kan simpelweg -en gelukkig- niemand meer omheen. Met de keuze voor het RHT-luik zijn onderhoudsploegen dus niet alleen verzekerd van een veilige toegang tot het platte dak, de beheerder van de complexen kan ook gerust zijn wat de energieprestaties betreft. Het RHT-dakluik heeft namelijk een ongekend hoge isolatiewaarde, waarmee het luik een belangrijke bijdrage levert aan de energieprestatie van STACK.

Veilig het dak op voor onderhoud en inspectie
Met het RHT-dakluik van Gorter is een efficiënte toegang gegarandeerd en kunnen genoemde onderhoudsploegen op een veilige wijze naar betreffende installaties. De dakluiken van STACK worden geleverd in combinatie met schaartrap en een ladder. Deze zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Lees hier meer. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.