Twee RHT-dakluiken op De Haas

Aan de Hoofdstraat in Liessel NB, waar voorheen café 't Oude Brouwhuis en Drankenhandel Winters gevestigd waren, wordt appartementencomplex De Haas ontwikkeld.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Deze naam stamt af van de in 1910 gestichte bierbrouwerij op dezelfde locatie. Op het dak van het complex worden twee dakluiken van Gorter geplaatst. Hiermee is een veilige toegang tot het dak -voor de beheerder en onderhoudsploegen- gegarandeerd. 

Op de begane grond van het complex worden zes huurappartementen gerealiseerd. De eerste en tweede verdieping zijn ieder van vier riante appartementen voorzien. Op het achtergelegen terrein heeft elk appartement een eigen berging en carport met parkeerplaats. Op het dak komen twee RHT-dakluiken (het RHT9090- en het RHT7014-dakluik). Deze duurzame dakluiken worden geleverd in combinatie met een schaartrap. Deze is speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. En het luik zelf? Dat is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. 

De voordelen van Gorter dakluiken
Dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. Dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van maximaal 30°. De voordelen van Gorter:

· Ondersteuning van architecten/ ontwerpers met bestekteksten en CAD-bestanden
· Gorter sinds 1928, ISO9001 en wereldwijde ondersteuning
· Tevens vloerluiken, wandluiken en plafondluiken

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.