Rookmelder - Aanbieding

Nergens goedkoper: Google Nest Protect nu voor maar €95!

Geplaatst door: Zo Veilig.

Rookmelderverplichting vanaf 1 juli 2022

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping in je huis en in besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen gaat. Hiervoor wordt het Bouwbesluit aangepast en wordt het dus wettelijk verplicht om hieraan te voldoen. Ook als je in een huurhuis woont. 

Wat betekent dit voor mij?

Heb je al werkende rookmelders hangen op elke verdieping? Dan heeft deze wetswijziging geen gevolgen voor jou. Heb je nog géén rookmelder op elke verdieping, dan wordt het tijd om ze aan te schaffen. Op iedere bouwlaag moet een goedgekeurde rookmelder komen te hangen. Een zolder die niet als verblijfsruimte dient, hoeft geen rookmelder te hebben. Als jouw besloten gang op de begane grond een vluchtroute is voor een verdieping erboven, dan moet je daar ook een werkende rookmelder ophangen. 

In tegenstelling tot bij nieuwbouwwoningen waar de wet al vanaf 2003 van kracht is, worden er geen eisen gesteld aan de doorkoppeling van de melders. Ook hoeven de brandmelders niet op het 230V / elektriciteitsnet aangesloten te zijn; een brandmelder met batterijen volstaat al.

Zo Veilig denkt met u mee.

Wij bieden tot juli 2022 onze rookmelders aan met hoge kortingen. Zo betaalt u nu voor een rookmelder die gekoppeld kan worden aan uw alarmsysteem, kan ook stand alone, geen €135,- maar slechts € 95,- per stuk.

Google Nest Protect

De rook- en koolmonoxidemelder die denkt, spreekt en meldingen naar je mobiel stuurt. Deze rook- en koolmonoxidemelder is uniek in zijn soort. De Google Nest Protect speurt naar snel brandend vuur, smeulend vuur en koolmonoxide. Hij waarschuwt je wanneer er een probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen als je niet thuis bent. 

De voordelen op een rij: 

- Meldingen op je mobiel ontvangen
- Vertelt je wat en waar het probleem is
- Ziet de koolmonoxide die jij niet kunt zien
- Kan zelfs meegenomen worden op vakantie in de caravan
- Zet het uit met de Nest-app
- Levensduur van tien jaar

Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi- en internetverbinding nodig.

Ja, die wil ik!

Bedrijvengids Geplaatst door
Zo Veilig.

Zo Veilig.

Xenonstraat 71, 1362 GG  Almere

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.