Balkonhekwerk

De balkonhekwerken van Renoparts zijn leverbaar in alle soorten, maten en uitvoeringen voor zowel doorval beveiliging als afrastering.

Geplaatst door: Renoparts Vianen BV

Balkonhekwerk

De balkonhekwerken van Renoparts zijn leverbaar in alle soorten, maten en uitvoeringen voor zowel doorval beveiliging als afrastering. Wij hebben het fabricageproces voor hekwerk volledig in eigen beheer waardoor wij efficiënt en klantgericht kunnen werken. Renoparts levert zowel maatwerk als standaard balkonhekwerken. Wij leveren ten behoeve van de nieuwbouw en renovatie, maar ook aan particulieren.

Onze balkonhekwerken worden toegepast voor randafscheiding en doorval beveiliging. Daarnaast hebben wij ook een afdeling die hekwerk en balustrades maakt voor terreinafscheiding en openbare werken. Voor de particuliere markt produceren wij ook hoogstaand sierhekwerk zoals Franse balkonhekwerken. Wij zijn een specialist in kwalitatief hoogstaand balkonhekwerk die meedenkt en altijd de beste oplossing biedt aan opdrachtgevers.

Het juiste balkonhekwerk kiezen
Al onze balkonhekwerken zijn opgebouwd uit staal of aluminium. Ter voorkoming van roest of corrosie ondergaat het hekwerk een oppervlakte behandeling die bestaat uit thermisch verzinken, anodiseren of poedercoaten. U kunt kiezen uit een ruime selectie paneelvulling en kleurstellingen. Onze spijlhekken zijn multifunctioneel en uitvoerbaar in vier verschillende type spijlen en acht type handregels. Standaard geven wij 5 jaar garantie op ons hekwerk.

Wij denken graag mee met architecten over de invulling van projecten die voorzien moeten worden met een eigentijds en beeld bepalend balkonhekwerk. Voor Bouwend Nederland leveren en monteren wij door het gehele land. Ook zijn wij de helpende hand voor de particuliere markt. Snelheid, vriendelijkheid, service en vrijblijvendheid heeft van Renoparts een betrouwbare leverancier gemaakt die ook nog eens financieel gezond is. Dit waarborgt de garantie op alle door ons geleverde hekwerken.

Balkonhekwerk montage
De montage van een balkonhekwerk is vrij simpel, maar dient wel grondig te gebeuren. U kunt er voor kiezen het balkonhekwerk zelf te monteren of uit te besteden aan ons. Wij hebben vakbekwame monteurs die alles van hekwerk montage afweten. Al onze hekken worden op locatie ingemeten en geheel op maat geleverd. Hierdoor is zaagwerk of aanpassingen tijdens de montage van de hekken vrijwel geheel uitgesloten.

Renoparts biedt u de beste kwaliteit producten voor uw balkon of dakterras. Wij kunnen deze producten zoals een balkonhek voor u installeren en zelfs de vergunningsaanvraag voor u regelen.

In onze showroom te Vianen staan al ons balkonhekwerken ten toon gesteld. Het is mogelijk om deze vrijblijvend te komen bekijken. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om advies op maat te geven. Ook kunnen we op een project of bij u thuis langs komen om de situatie te komen bekijken en in te meten. Wij maken een op maat gemaakte offerte die geheel vrijblijvend is.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook direct een offerte aanvraag doen

Bedrijvengids Geplaatst door
Renoparts Vianen BV

Renoparts Vianen BV

Industrieweg 13, 4131 NK  Vianen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.