Bijzondere Daken

Dankzij een jarenlange ervaring op het gebied van duurzame ontwikkeling heeft SOPREMA BV een ruim assortiment functionele daken

Geplaatst door: Soprema

Bijzondere Daken

Dankzij een jarenlange ervaring op het vlak van duurzame ontwikkeling heeft SOPREMA BV een gamma functionele daken in haar assortiment die kunnen bijdragen tot de bescherming van ons milieu. Wij hebben een reeks producten die meehelpen de ecologische voetafdruk van onze activiteiten te beperken: opwekken van energie door middel van zonne-energie systemen (SOPRASOLAR®), vermindering van de warmte afgegeven door woonblokken in stadscentra (Cool Roofing) en groendaken (SOPRANATURE®).

Zonne energie

Om uw platte dak winstgevend te maken kunnen er zonnepanelen geplaatst worden. SOLARDIS, dochteronderneming van de SOPREMA Groep, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geintegreerde zonne-energie systemen. De systemen zijn licht van gewicht, extreem sterk, volledig getest en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Cool Roofing

Als ecologisch verantwoorde onderneming positioneert SOPREMA BV zich steeds meer als een belangrijke speler op het vlak van « Cool Roof » technologie. De Noord-Amerikaanse landen hebben steeds een voortrekkersrol gespeeld op het vlak van cool roofing en hebben door de jaren heen een uitstekende expertise opgebouwd. De laatste jaren vinden dit soort toepassingen steeds meer weerklank in Europa. Het doel is om, in de stadscentra, de warmte die wordt afgegeven door woonblokken te verminderen. Aangezien SOPREMA BV het belangrijk vindt om innovatieve en ecologisch verantwoorde producten aan te bieden sluit de Cool roof technologie hier volledig bij aan.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Soprema

Soprema

Geeuwkade 21, 8651 AA  IJlst

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.