Dak Risico I&E

Als werkgever is het opstellen van een Dak Risico Inventarisatie & Evaluatie verplicht,

Geplaatst door: Worksafe

Uw Dak Risico Inventarisatie & Evaluatie

Als werkgever is het opstellen van een Dak Risico Inventarisatie & Evaluatie verplicht, maar ook als opdrachtgever wordt u geacht de aanwezige gevaren bij werkzaamheden te kennen. Aan de hand van een onafhankelijke Dak Risico Inventarisatie & Evaluatie (Dak RI&E) kan er worden bepaald welke maatregelen van toepassing zijn om eventuele gevaren bij werkzaamheden op hoogte te reduceren. Risico’s die al aanwezig zijn bij het betreden van het dak, tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan aanwezige apparatuur, worden hierbij uitvoerig geïnventariseerd. Op basis hiervan wordt een advies samengesteld welke veiligheidsmaatregelen van toepassing zijn om dergelijke werkzaamheden veilig conform wet- en regelgeving uit te mogen voeren. In het verplicht aanwezige Plan Van Aanpak zal vervolgens worden aangegeven welke gevaren de hoogste prioriteit kennen en welke maatregelen hiervoor aanbevolen worden.
WorkSafe Nederland kan u in het opstellen van een Dak RI&E ontzorgen. Doordat wij niet verbonden zijn aan leveranciers of fabrikanten, kunnen wij alle mogelijke veiligheidssystemen aanbevelen. Hierdoor zijn wij in staat om de meest praktische en prijstechnische interessantste oplossingen aan te bieden.


Hoe gaat u de veiligheid op úw dak vergroten?


Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden: Worksafe Nederland. 06-37448032

Bedrijvengids Geplaatst door
Worksafe

Worksafe

Majoraan 9a, 6942 SB  Didam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.