Dakcoatings

A. Verschoor Dakbedekkingen biedt hoogwaardige dakcoatings

Geplaatst door: A.Verschoor Dakbedekkingen

Dakcoatings:

 

Wij bieden hoogwaardige coatings zoals de Hypertectum, de Duoflex en de zonreflecterende Brightstar voor zowel de bouw, de renovatie alsook de industriële sector. Deze Hypertectum producten bieden bescherming tegen vocht, zonlicht en warmte van kelder tot dak. De Hypertectum coatings zijn onder andere geschikt voor:

Hypertectum AF als dakbedekking van platte, hellende en gebogen daken, dakrenovatie en het behandelen tegen en voorkomen van daklekkages. De Hypertectum is tevens het aangewezen product bij het reparen van uw lekkende goot badkamer, balkon, dakterras, veranda of patio

Hypertectum Duoflex voor het waterdicht maken van kelders, funderingen, voegen en dilataties.

De zonlichtreflecterende Hypertectum Brightstar maakt van uw lekkende geldverslindende dak zelfs een dak dat u geld oplevert!

De uitvinder, fabrikant en patenthouder van de hypertectum producten is ETS-Europe. ETS-Europe is een dynamisch bedrijf dat kan terugvallen op een jarenlange ervaring in de bouwchemische nijverheid.


Bright Star

 

Bedrijvengids Geplaatst door
A.Verschoor Dakbedekkingen

A.Verschoor Dakbedekkingen

Deijffelbroekselaan 67, 3195 GS  PERNIS

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.