Dakonderhoud

Wellicht is het onderhouden van uw dak geen onderwerp dat u dagelijks bezighoudt. Toch is een goede staat van onderhoud hiervan

Heko Dakonderhoud

Wellicht is het onderhouden van uw dak geen onderwerp dat u dagelijks bezighoudt. Toch is een goede staat van onderhoud hiervan noodzakelijk als u deze jarenlang zonder problemen wilt gebruiken. Het is daarom verwonderlijk dat onderhoudswerkzaamheden vaak tot het laatste moment worden uitgesteld of nog erger: dat er pas aan onderhoud wordt gedacht als er reeds schade en overlast is ontstaan. Eigenlijk een vreemde situatie. Iedereen weet dat zaken in gebruik aan slijtage onderhevig zijn. Niemand zal zich afvragen of een auto onderhouden moet worden. Waarom doen sommigen dat dan wel als het gaat over het onderhoud van hun daken?


Waarom een dak onderhoud?

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de toegepaste materialen, ligging (bijvoorbeeld direct onder bomen) en afschot, zal het dak zeker gaan vervuilen.


Wat kan er misgaan?

De dakbedekking staat bloot aan weer, wind en zon. Grote temperatuur-schommelingen zorgen ervoor, dat de dakbedekking er flink van langs krijgt. Door regelmatig de dakdekker te vragen het dak te controleren en zwakke punten te verbeteren, kan veel schade worden voorkomen en kan de levensduur van de bedekking aanzienlijk worden verlengd. Wat op dit moment met een kleine ingreep kan worden verholpen, kan beter nu uitgevoerd worden. Wacht u te lang, dan kan een dure renovatie nodig zijn om alles weer in orde te krijgen.


De servicebeurt aan het dak houdt in:

• het schoonmaken van het dak, het ontstoppen van afvoeren
• het inspecteren van het dak op gebreken
• kleine reparaties worden onmiddellijk op regiebasis uitgevoerd, voor grotere reparaties wordt er eerst contact met u opgenomen
• het verwijderen van het vuil
• bijzonderheden zullen schriftelijk, dan wel mondeling worden gemeld


Jaarlijks onderhoud

Bij een afgesloten onderhoudscontract, wordt er in de afgesproken periode onderhoud aan uw dak(en) gepleegd.

Uw voordeel:
• u hoeft er zelf geen rekening meer mee te houden, wij komen in de afgesproken periode
• vast contract, betekend geen onverwachte kosten
• u krijgt jaarlijks een rapport met de staat van uw dak(en)
• u hoeft zelf het dak niet meer op!

Voor meer informatie: Tel. 078 - 6813538 of E-mail info@heko.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Heko Dakbedekkingsbedrijf B.V.

Heko Dakbedekkingsbedrijf B.V.

Veersedijk 49, 3341 LL  HENDRIK IDO AMBACHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.