Garantie voor kwaliteit

DAKlabel is een innovatieplatform waar dakdekkers en producenten samenkomen

Geplaatst door: Daklabel

DAKlabel

De ontwikkelingen op het gebied van daken volgen zich tegenwoordig steeds sneller op. In 2013 is Stichting DAKlabel opgericht, als gezamenlijk antwoord vanuit de dakenmarkt op de voortdurende ontwikkelingen. Met als doel kennis uit te wisselen. Zo kunnen platte daken naar een hoger niveau getild worden door te zorgen voor technisch goede dakconstructies. Niet elk bedrijf kan dan ook zomaar lid worden van DAKlabel, er zijn hier verschillende eisen aan verbonden. Zo zitten de aangesloten dakdekkers over heel Nederland verspreid en dienen de producenten complementair aan elkaar te zijn, dus geen directe concurrenten. Het draait primair om kennisdeling, ze werken dan ook niet prijs-opdrijvend.

Voordelen voor uw VvE

Eén van de belangrijkste doelstellingen van DAKlabel is de sector open en transparant te houden. Van bedrijven die bij DAKlabel zijn aangesloten weet u als VvE zeker dat u met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat, dat met de beste materialen werkt en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. En dat is een vertrouwd gevoel; als u een auto koopt, doet u dat toch ook het liefste bij een garage die bij de BOVAG is aangesloten?

Altijd in de regio

De (op dit moment) 16 dakdekkers zitten verspreid door heel Nederland. Zo vindt u er dus altijd wel één bij u in de buurt. Bovendien zijn dit doorgaans familiebedrijven die al generaties lang doen wat ze het beste kunnen: zorgen voor goede, betrouwbare daken. En als lid van DAKlabel dus ook met de beste materialen!

Daarom DAKlabel

- U kunt gebruikmaken van de maximaal aanwezige kennis bij de dakdekker aangesloten binnen dit innovatieplatform.
- DAKlabel garantie biedt u maximale zekerheid op kwaliteit en levensduur van uw dak door compleet doordachte oplossingen met de producten van A-leveranciers
- Sluitend DAKlabel bestekprojecten worden uitgevoerd volgens een up-to-date productenbestand. Volgens BRL en volledig gewaarborgd. Een DAKlabel bestek laat geen ruimte voor onaangename verrassingen!

Kijk op www.daklabel.nl voor een bij DAKlabel aangesloten dakdekker bij u in de buurt.

Bedrijvengids Geplaatst door
Daklabel

Daklabel

Scherpemaat 7, 7942 JV  Meppel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.