Groendaken

Groendaken zijn daken met beplating. Hiervoor kan je subsidie krijgen van de gemeente. De ruimte onder een groendak blijft koeler tijdens warme dagen.

Geplaatst door: A.Verschoor Dakbedekkingen

Groendaken; duurzamer kan niet !

GROENDAKEN MET A-Verschoor Dakbedekkingen 

′S WERELDS GROOTSTE IN GROENDAKEN

Voor onze groenproducten hebben wij een partnership gesloten; Sempergreen® is wereldwijd de grootste leverancier van vegetatiematten voor groene daken, voorbegroeide panelen voor groene gevels én kant-en-klare bodembedekkers.


MEER DAN GEWOON GROEN

Minder fijn stof, waterretentie om piekbelasting op het riool te voorkomen, energiebesparing, een prettigere leefomgeving voor mens én dier. Zomaar wat voorbeelden van zaken die steeds vaker op de (politieke) agenda staan. Recent onderzoek toont aan dat meer groen in stedelijke gebieden bijdraagt aan al deze zaken.
DAKEN NUTTIG GEBRUIKT

In stedelijke gebieden is vaak weinig ruimte voor groen. Een prima oplossing voor dit probleem is groen op het dak. Een (extensief) groendak met vegetatiematten bestaat uit een wortelwerende laag (of wortelwerende dakbedekking), eventueel een drainagelaag en een voedingsbodem waarop de vegetatie groeit.


GROENDAK SUBSIDIE

De aanleg van groene daken wordt door steeds meer overheden gestimuleerd. Door subsidies maar ook door bepaalde verplichtingen bij nieuwbouw. Groen is de trend voorbij. Het is letterlijk duurzaam.
DAKTUINEN ZIJN DUURZAAM

Een groendak is duurzaam. Zo heeft een groendak een waterretentie van circa 45% en bespaart het, dankzij haar isolerende werking, veel energie. Er zijn nog veel meer voordelen. Bekijk ons uitgebreide overzicht met alle voordelen voor meer informatie.


VEGETATIEMATTEN VOOR ELK TYPE DAK

Onze partner Sempergreen® is wereldwijd de grootste leverancier van vegetatiematten voor groene daken. Een (sterk) hellend dak of juist een platte variant? Sempergreen® vegetatiematten kunnen op vrijwel elke type dak worden toegepast. De voorbegroeide matten garanderen direct een volwaardig resultaat terwijl het onderhoud minimaal is. Dankzij de beschermende werking gaat de onderliggende dakbedekking maar liefst twee tot drie keer langer mee.

 

A-Verschoor Dakbedekkingen adviseerd, ontwerpt en realiseerd groendaken in eigen beheer. Hierdoor heeft u nooit problemenen mbt garantie, planning en uitvoering. 

bel ons voor een afspraak 010-41684575

Wij zijn u graag van dienst. 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
A.Verschoor Dakbedekkingen

A.Verschoor Dakbedekkingen

Deijffelbroekselaan 67, 3195 GS  PERNIS

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.