Zonne energie

Zonne energie in beweging

Geplaatst door: A.Verschoor Dakbedekkingen

Zonne energie

De markt in beweging:

De markt op het gebied van zonnepanelen is op dit moment te typeren als een wildwest-arena met een hoog internet en informatieoverkill karakter. Voor de klanten – zowel particulier als zakelijk – is het heel erg moeilijk om te bepalen met wie ze het beste zaken kunnen doen.

Essentiële vragen blijven onbeantwoord of omgeven met een waas van onduidelijkheid. De potentiële klant blijft zitten met vragen zoals; klopt de informatie die ik krijg, met wie heb ik feitelijk te maken, en bij wie kan ik over 5-10-15 jaar terecht als er iets zou mankeren aan mijn zonnepanelen en/of andere onderdelen van de installatie?

Daarnaast is de markt voor zonnepanelen verworden tot een arena vol prijsvechters waarbinnen partijen – tijdelijk – actief zijn om leegloop in hun feitelijke kernactiviteiten te compenseren. Ze gaan voor de snelle gemakkelijke winst (laag hangend en/of onwetend en/of slecht geïnformeerd en/of argeloos fruit) en zodra ze de snelle cash binnen hebben verlaten ze het door hen bedorven en beschadigde speelveld voor wat het is en laten hun voormalige klanten zonder fatsoenlijke nazorg en garantie achter.

Door te participeren in de BV Zonnepanelen Zonder Zorgen, www.z-z-z.nl , kunnen wij klanten zonne-energie aanbieden met dezelfde betrouwbaarheid, kwaliteit en service als de onderliggende daken.

Bedrijvengids Geplaatst door
A.Verschoor Dakbedekkingen

A.Verschoor Dakbedekkingen

Deijffelbroekselaan 67, 3195 GS  PERNIS

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.